Ca l’Amic

Ben je op zoek naar een voordelig restaurant in Lloret de Mar? Dan is dit de plek voor jou! Ca l’Amic serveert gevarieerd en kleurrijk Mediterraan eten voor een lage prijs.

Een leuke plek voor families!

Een goede plek in het hart van Lloret

Ca l’Amic, gelegen tussen de boulevard en de kerk van Sant Roma, is een klein, goedkoop Spaans restaurant. Het bevindt zich aan een rustig en pittoresk straatje, een paar meter van het dynamische hart van Lloret de Mar. Het is gemakkelijk te voet te bereiken vanaf het strand of het centrum van de stad. Ca l’Amic is bovenal een familievriendelijke plek.

Een goede plek om met de familie te lunchen of na een dag aan het strand te eten.

Proef de traditionele Spaanse keuken.

Het eten dat je krijgt is eenvoudig, maar van goede kwaliteit. Je kunt hier zelfgemaakte Spaanse en Catalaanse specialiteiten eten: salades, hete soepen in de winter, gazpacho (koude soep gemaakt van zomergroenten), gegrild vlees, roergebakken groenten en champignons. Je kunt de arros negre proberen, rijst bereid met inktvisinkt en geserveerd met alioli. De gevarieerde kaart biedt, naast de klassieke gerechten, carpaccio’s, pasta of gegrilde vis. Genoeg om alle verlangens te bevredigen!

Voor de lunch raden we het menu van €10 aan. Het bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, een glas wijn en een koffie.

Voor degenen met een grote eetlust raden we aan dat je je maaltijd beëindigt met een chocoladetaart of vers fruit overgoten met gesmolten chocolade!

Plan je familievakantie in Spanje:

Reserveer nu je vakantiewoning in Lloret de Mar!

Handige informatie

Tijden: elke dag open van 12.00 tot 16.00 en van 20.00 tot middernacht, gesloten op maandagmiddag.
Adres: Carnisseria Vella, 5 baixos, Lloret de Mar
Tel. : +34.972.36.78.57
Emailadres: info@calamic.com
Website