Sa Xarxa

Sa Xarxa is een van de historische wijnbars van Lloret de Mar. Je kunt hier goede tapas eten, gemaakt van Catalaanse producten van topkwaliteit.

In het hart van Lloret de Mar!

Een historische wijnbar in Lloret de Mar

Sa Xarxa werd in 1969 opgericht door Lluisa Baltrons Colls en haar man Joan Sala Lloberas, een visser uit Lloret. Hun doel? Een typische vissersbar creëren en de groeiende toeristenbevolking wijn en tapas van hoge kwaliteit aanbieden. Hun plan is beloond aangezien het na meer dan 40 jaar nog steeds door dezelfde familie gerund wordt.

Sa Xarxa is een begrip in Lloret de Mar! Je zult hier ook veel lokale inwoners ontmoeten. Met name tijdens voetbalwedstrijden, die binnen worden getoond.

In 2011 werd het terras vergroot en werd het een nog aangenamere plek om tapas te delen met vrienden in de koelte van de namiddag of avond.

Een grote variatie aan tapas.

Het is echter niet alleen de vriendelijke sfeer die de bar zijn reputatie heeft gegeven: ze serveren ook fantastische maaltijden! Naast de traditionele tapas, zoals gebakken kleine chorizo’s of inktvis, heeft Sa Xarxa ook verschillende plankjes (tablas in het Spaans, taulas in het Catalaans) bestaande uit Spaanse kazen en vleeswaren. We raden de bellota ham aan, een Spaanse ham van hoge kwaliteit. Visliefhebbers zullen ook goed verzorgd worden.

Waarom neem je er niet een verfrissend ambachtelijk biertje bij? Deze bar heeft een uitgebreid assortiment aan bieren, en ook wijn, sangria en cocktails.

Plan nu je vakantie in Lloret de Mar

Kies je voordelige villa!

Handige informatie

Adres: Carrer Sénia del Barral, 14, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.41.15
Website