Schitterend Restaurant Sant Pere del Bosc (Lloret de Mar)

Het oude klooster van Sant Pere del Bosc huisvest dit gastronomische restaurant. Een uitstekende plek om een inventieve en moderne Catalaanse keuken te ontdekken.

Voor een verfijnde lunch of diner raden we het Pere del Bosc restaurant aan. Proef de moderne Catalaanse keuken in een bijzondere omgeving.

Onmisbaar voor liefhebbers van verfijnd eten!

Dineren in een unieke omgeving!

Dit is een restaurant met onvergelijkbare charme, ver van de drukte van Lloret de Mar. Sant Pere del Bosc restaurant zit in een oud klooster met dezelfde naam, vandaag de dag getransformeerd tot een luxueus hotel. In deze omgeving met een rijke geschiedenis heeft het restaurant de laatste 15 jaar naam gemaakt als een aanbeveling voor gastronomie. Hoewel de plaats chic is, is het echter niet stoffig en je zult je op je gemak voelen.

Naast een vriendelijke ambiance en onberispelijke service zul je de schoonheid van de natuurlijke omgeving waarderen.

Een befaamd gastronomisch restaurant

Het eten dat in het Sant Pere del Bosc restaurant geserveerd wordt is een innovatieve en hedendaagse Catalaanse keuken. Als je op zoek bent naar een verfijnd restaurant van hoge kwaliteit in Lloret de Mar, zul je niet teleurgesteld zijn! Het werd aanbevolen door de Repsol Gids in 2016. Je vindt er tal van gerechte op basis van vis en zeevruchten en de “Sant Pere del Bosc mosselen” zijn DE specialiteit van dit restaurant!

Voor diegenen die de plek al kennen is er ook een goede reden om terug te komen: het restaurant heeft een andere chef-kok! Sinds december vorig jaar heeft chef-kok Xavier Benavent de keuken overgenomen en is hij degene die nieuwe smaken voorstelt.

A la carte of met een van de 3 menu’s voor €35, €52, of €68, je maaltijd bij Sant Pere del Bosc restaurant zal onvergetelijk blijven, zowel vanwege het eten als de setting!

Boek nu je vakantiewoning:

Kies uit meer dan 150 villa’s!

Handige informatie

Tijden: Elke dag van 13.30 tot 15.00 en van 20.30 tot 23.00.
Jaarlijks gesloten in januari en de eerste twee weken van februari.
Open in de winter, behalve voor lunch op weekdagen.

Adres: Sant Pere del Bosc Hotel, Paratge de Sant Pere del Bosc, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.16.36
Website