Top 5 plaatsen om te ontspannen in Lloret de Mar

Ver van het dagelijks leven en de kleine ergernissen daarvan, zijn vakanties een goede tijd om te ontspannen. Ontdek tijdens je verblijf in Lloret de Mar de verschillende faciliteiten en activiteiten die bijdragen aan ontspanning.

Voor jezelf zorgen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Een natuurlijke omgeving die ontspanning en welzijn bevordert.

Voor velen is Lloret de Mar vooral een feest stad (of zelfs een fiesta!). We zijn minder bekend met de andere aspecten van de plaats, met name dat van ontspanning.

Geniet van momenten van rust in Lloret de Mar na je sportieve dagen of je avonden in de nachtclubs. De omgeving is ideaal om te ontspannen: naast een mild en zonnig klimaat het hele jaar door, kun je ontspannen bij het zwembad of in de schaduw van een pijnboom.

Dankzij de vele stranden biedt de stad ook bijzonder idyllische plekken om te ontspannen! Kom een dutje doen terwijl je naar het geluid van de golven luistert op een van de vijf mooiste stranden in Lloret de Mar.

Genoeg om je moraal het hele jaar door te stimuleren en de beste manier om er weer goed uit te zien!

Diensten in Lloret gericht op je welzijn

De natuurlijke omgeving is niet het enige pluspunt van Lloret. Er zijn verschillende diensten die speciaal opgezet zijn voor het welzijn van toeristen. Afhankelijk van je budget of je wensen zul je zeker een activiteit vinden die bij je past. Rustige sporten, wandelingen of spadagen, er is iets voor iedereen! Alleen of met een groep, waarom niet profiteren van je vakantie om voor jezelf te zorgen?

Ben je gekomen voor een romantisch weekend in Lloret de Mar? Kom en vind jezelf en verjong jezelf en je wederhelft!

Als je een vrijgezellenfeestje organiseert zul je onze lijst met aanbevolen plekken voor ontspanning en welzijn in Lloret op prijs stellen. Geef je toekomstige echtgenote momenten van onvergetelijke ontspanning en deel mooie momenten met je vrienden.

Boek een privé villa om volledig te genieten van momenten van ontspanning!

Kies uit meer dan 150 villa’s in Lloret de Mar

We hebben een aantal plekken en activiteiten gekozen die uitstekend zijn voor ontspanning. Ze zijn ingedeeld in de volgende thema’s:

Spa en welzijn

Huid- en haarverzorging

Meditatie- en ontspanningsworkshops

Wandeling langs de Caminos de Ronda

Wandeling in de Santa Clotilde tuinen