Kinderactiviteiten kalender in Lloret de Mar

Als Familie Toeristische Bestemming organiseert Lloret de Mar het hele jaar familie evenementen.

Check onze kalender om meer te weten te komen over aanstaande activiteiten!

Januari

Mis de Drie Koningen Optocht niet. Dit kinderfeest is heel belangrijk in Spanje. Op deze dag gaan kinderen door de straat met hun lantarens om de weg te verlichten voor de drie koningen uit het Oosten. Het is een betoverend moment waarbij de kinderen een weelderige optocht zullen zien, begeleid door muziek en entertainment.

Februari

Elk jaar organiseert Lloret de Mar midden februari het carnaval van Blanes, Lloret en Tossa de Mar. De stadjes komen met hun beste vermommingen om dit feest te vieren. Kom kijken naar de optochten en processies op straat – en ook de verkleedwedstrijden. Er is entertainment voor kinderen. Een onvergetelijk festival waar het hele gezin van zal genieten!

Juni

Tijdens het Americanos Festival zul je een ander aspect van de plaats ontdekken. Ook wel Indianos genaamd, de Americanos waren inwoners van Lloret de Mar die vertrokken om hun fortuin te verdienen in Amerika in de 19de eeuw. Toen zij uiteindelijk terugkeerden naar hun geboorteplaats hielpen zij het te verrijken. Om deze periode van hun geschiedenis te vieren, verkleden de huidige inwoners van Lloret zich in de klederdracht van die tijd. Geniet van de Indiase markt, Latijnse dansvoorstellingen en zelfs de historische wandelingen en concerten.

Oktober

Struin door Lloret de Mar op zoek naar haar schatten! Geocaching (beter bekend als schatzoeken ;-)) zal jong en oud verrukken. Jouw taak, als je hem accepteert, is om meer dan 100 verborgen schatten te vinden in de stad. Geniet ook van de opblaasbare parken die in de stad zijn geïnstalleerd en shows die voor kinderen zijn georganiseerd.

November

Duik in de geschiedenis van Lloret de Mar met het middeleeuwse festival (Feria Medieval). Het uiterlijk van het centrum van de stad wordt veranderd door het opzetten van podiums en verschillende stallen. Ontdek oude ambachten, leer kalligrafie of kijk naar vliegende valken. Een origineel programma dat kinderen zeker zal aanspreken!

Naast deze speciale evenementen vinden er het hele jaar door regelmatig verschillende activiteiten plaats. Elke week worden er bijvoorbeeld in de gemeentebibliotheek kinderverhalen verteld in het Catalaans, Spaans of Engels. Je kunt ook van de reuzen van Lloret genieten tijdens verschillende optochten.

Reserveer je Lloret de Mar huurhuis vandaag om te zorgen dat je deze evenementen niet mist:

Kies uit meer dan 150 villa’s.

Wil je meer weten? Check de uitgebreide evenementenkalender van Lloret de Mar.