Lloret de Mar in het laagseizoen

Ben je op zoek naar een bestemming voor je vakantie tijdens het laagseizoen? Wil je zon, zee en een blauwe hemel? Wij hebben DE perfecte bestemming: Lloret de Mar!

We kunnen je helpen je verblijf te plannen door verschillende activiteiten aan te bieden die je kunt doen als de toeristen de stad hebben verlaten.

Lloret de Mar zoals je het nooit eerder gezien hebt!

Lloret de Mar staat bekend om de drukke stranden, straten verlicht door de neonlichten van nachtclubs en alle internationale accenten op de terrassen van cafés. Er is minder bekend over de rust van de lege stranden, de verlaten straten en de terrassen waar de plaatselijke bevolking geniet van de winterzon. Eigenlijk is het laagseizoen van Lloret de Mar vrij onbekend. Deze badplaats met 37.000 inwoners ziet haar populatie verdrievoudigen in de zomer. Al in juni vullen de bars, baaien en zelfs de dennenbossen zich met grote snelheid

Maar de stad verwelkomt het hele jaar door toeristen! Het biedt hen vele verschillende activiteiten, vooral sportactiviteiten.

Het moet gezegd worden dat op vakantie gaan tijdens het laagseizoen een aantal voordelen biedt. Lage prijzen, geen rijen in de winkels, beschikbare parkeerplaatsen…

Je zult zeker niet teleurgesteld worden!

KLIK HIER voor onze vakantievilla’s in Lloret de Mar

De voordelen van een verblijf in het laagseizoen

Een klimaat dat… ideaal is!

Laten we beginnen met een overtuigend argument: het weer in Lloret is zowel in de zomer als de winter aangenaam. De milde temperaturen en sterke zonneschijn maken het een ideale bestemming om de duisternis van het dagelijks leven te ontsnappen. Breng een paar dagen door in Lloret tijdens de winter en laad vitamine D op voordat je terugkeert naar Nederland!

We raden vooral de herfst en de lente aan om van het goede weer te genieten zonder last te hebben van de zomerdrukte. De temperaturen dalen een beetje van november tot maart – dan is het winter.


Samengevat, het weer is het hele jaar door aangenaam. Een uitstekende manier om op te laden als het koude weer blijft hangen in Nederland!

Aantrekkelijke prijzen

Door een verblijf in het laagseizoen te kiezen profiteer je van aantrekkelijke aanbiedingen voor vervoer, activiteiten en accommodatie. Degenen die met het vliegtuig of de trein komen zullen goedkope tickets naar Lloret de Mar vinden.

Wat betreft accommodatie, dalen de prijzen ook aanzienlijk deze tijd van het jaar en het is de perfecte kans om jezelf te trakteren!

Waarom niet een villa in Lloret de Mar huren?

Een rustige sfeer

Als Lloret de Mar tijdens de zomer een niet te missen bestemming is vanwege de stranden en feeststemming, zijn er veel andere manieren om een geweldige vakantie tijdens het laagseizoen te beleven.

Slenterend langs de kust of met een picknick op een leeg strand kun je genieten van prachtige uitzichten over de Middellandse Zee. Vooral de sportievere mensen zullen het milde klimaat waarderen, ideaal om energie te verbranden zonder het te heet te hebben. Bovendien is de stad beroemd als sporttoerisme bestemming.

Families en koppels zullen de andere, rustigere kant van Lloret waarderen. Zij kunnen de eindeloze rijen voor restaurants of files van auto’s die naar parkeerplekken zoeken vermijden. Naast een adembenemend landschap kun je genieten van momenten van waardevolle ontspanning en verschillende activiteiten.

Dus waarom niet het beste uit de winter, lente of herfst halen om Lloret de Mar en de Costa Brava te ontdekken?

We hebben een aantal ideeën voor activiteiten in het laagseizoen voor je geselecteerd:

Ontspanningsactiviteiten

Luieren op het strand

Excursies in de natuur

Wandelingen en trektochten

Fietsen

Open Museum van Lloret de Mar

Excursies in de omgeving van Lloret de Mar

Winkelen in Lloret de Mar en omliggende omgeving

Zoek HIER jouw droomvilla in Lloret de Mar!