Top 20 bars in Lloret de Mar – Hier moet je geweest zijn!

Niets is makkelijker dan een aangename en gezellige plek te vinden voor een drankje in Lloret! De stad heeft veel verschillende bars met verschillende sferen.

Pubs, tapasbars en bodega’s, of zelfs karaoke- en cocktailbars: hier volgen de 20 beste bars in Lloret de Mar!

Verschillende sferen voor je avonden

Zin in een drankje overdag of op zoek naar een plek voor een aperitief? Een resort biedt tal van gezellige plekken. Degenen die van cocktails, shishas maar ook van sport en karaoke houden, zullen verschillende mogelijkheden vinden om uit te gaan in het centrum van de stad.

Drink een cocktail met uitzicht op de turquoise zee: het is mogelijk in Lloret de Mar!

Aangezien Lloret de Mar dé feeststad van de Costa Brava is, zijn de bars aangepast aan het publiek en de toeristen. Zelfs met prijzen die variëren, zijn ze nog steeds betaalbaar en worden er aantrekkelijke promoties aangeboden. En vaak is het ook mogelijk om er iets kleins of uitgebreid te eten.

De bars van Lloret de Mar zijn ook aangepast aan groepen: naast grote binnenruimtes hebben ze verschillende activiteiten. Groepen jongeren die op vakantie zijn in Lloret, families of vrienden die een vrijgezellenfeest of -avond houden, kunnen zich vermaken in de gevarieerde omgevingen.

De meeste plekken beschikken ook over mooie buitenruimtes. Deze zijn ideaal om te genieten van een drankje op het terras of te genieten van de koele avond.

Zin in een drankje met uitzicht op zee of aan het zwembad? Boek een privévilla tegen een gunstige prijs voor je vakantie in Lloret de Mar!

Raadpleeg de villa’s die te huur staan.

Waar iets gaan drinken in Lloret de Mar?

Hoe kun je kiezen uit de ontelbare bars in de stad? Hieronder volgt een lijst van de bars en pubs in Lloret.

We hebben een lijst opgesteld met de 20 beste plaatsen om iets te drinken in Lloret de Mar.

Pubs

Heb je liever voetbal, goed bier en een gastvrije sfeer? Lloret de Mar heeft alles wat je nodig hebt! Met de toevloed van toeristen, vooral Britten, zijn er talloze pubs ontstaan in de stad. Ze bieden diverse drankjes, evenals wedstrijden en soms live muziek. Gegarandeerd vriendelijke sfeer!

Highwayman Pub en Yates hard rock

Rabbies bar.

Wijn- en tapasbars

Waarom niet profiteren van je verblijf aan de Costa Brava om typisch Spaanse plekjes te ontdekken? Geniet van een sangria, een caña (klein glas bier) of een Spaanse wijn vergezeld van een paar tapas in een van de bodega’s van Lloret. De bodega’s zijn wijnbars die de lokale bevolking graag bezoekt aan het einde van de dag of in het weekend.

Bar bodega Cristina

Can Garet

El Torito

Bar Maritim.

Karaokebars

Zin om mee te zingen? Lloret de Mar heeft de terugkeer van de karaokebars niet gemist. Geniet samen met vrienden of met familie van een onvergetelijke avond in de karaokebars van de stad. Naast Spaanse liedjes, bieden ze een selectie van internationale muziek.

Seven Seas

Texas Bar

Beer Garden

Rob Roy.

Cocktail- en shooterbars

Als het warm weer is, houden we van een verfrissende cocktail met of zonder alcohol. Samengesteld uit vers fruit, staan deze dranken synoniem voor vakantie! Talrijke bars in Lloret de Mar bieden de meest traditionele tot de meest gedurfde cocktails. Ze serveren vaak ook shooters (chupitos in het Spaans).

Don Julian

Hula Hula

Blue bar

El Pirata

Tyly’s

Hotspot

Ronnie Shott’s

Shake café

Gran Casino Costa Brava.