Can Garet

Can Garet is een typisch Spaanse wijnbar in Lloret de Mar. Hier komen zowel lokale bewoners als toeristen iets drinken en tapas delen.

Allemaal voor een geweldige prijs!

Een familiebodega in Lloret de Mar

In Spanje zijn bodega’s wijnbars. Ze zijn over het algemeen erg populair bij de Spanjaarden, vóór de lunch of het avondeten.

Can Garet is een familiewijnbar in Lloret de Mar, waar je als gezin of met vrienden van een drankje kunt genieten. De inrichting is erg Spaans, getypeerd door de hammen die boven de bar hangen en de vaten op het kleine terras.

Can Garet is bijzonder goed gelegen in Lloret de Mar, op slechts een korte wandelafstand van het grote strand van de stad. Een perfecte plek om de dag af te sluiten in een prachtige omgeving!

De prijzen komen overeen met de plaats: Spaans. Je kunt iets drinken of een hapje eten zonder diep in de buidel te moeten tasten. Groepen zijn ook welkom en kunnen genieten van houten tafels die buiten zijn opgezet. De sfeer is jong en gezellig.

Sangria en tapas maar niet alleen dat…

De Can Garet bodega is de perfecte plek om een kan sangria te delen, vergezeld van een aantal tapas. De keuze is enorm: olijven, een bord met vleeswaren, “patatas bravas” (gebakken aardappelen met aioli en een licht pikante saus) of gefrituurde chorizo.

Degenen met een grote eetlust kunnen kiezen uit de verschillende “montaditos”. Dit zijn kleine stukjes brood met verschillende garnituren.

Er is ook veel keuze uit drankjes! Naast een kan sangria voor € 9 worden er ook bieren geserveerd. De 25 cl maat bier is bijvoorbeeld € 1,60 en je kunt er ook verschillende cocktails proeven, zoals de aardbeienmojito of de gin tonic. Naast de kwaliteit van het eten en de drank, geniet je hier van een lage prijs.

Deze bar in Lloret de Mar is vooral geschikt voor degenen met een laag budget. De plaats is slachtoffer van zijn eigen succes en is vaak vol in het hoogseizoen.

Op zoek naar goedkope accommodatie in Lloret de Mar? Kies een van onze villa’s! Informeer voor de lage prijzen in Lloret de Mar!

Handige informatie:

Carrer de la Sènia del Barral, 26, Lloret de
Tel.: +34 972 364010
Facebookpagina