Beer Garden

Breng een onvergetelijke avond door in de Beer Garden! Deze bar in Lloret de Mar heeft een ruime keuze aan drank om buiten op het terras of binnen te drinken.

Wat is er speciaal? De karaokeavonden die georganiseerd worden!

Een aangename plek om iets te drinken met vrienden

De Beer Garden is ideaal gelegen in Lloret de Mar, op loopafstand van de nachtclubs van de stad, met een groot buitenterras, versierd met palmbomen en parasols. Binnen kunnen er groepen zitten.

De sfeer is hier gezellig en ’s avonds, wanneer er wedstrijden of grote sportevenementen zijn, kunnen deze bekeken worden op de grote schermen.

Het is ook aangepast aan vrijgezellenavonden en -feestjes. De mogelijkheid om een aangenaam moment door te brengen, met een gezellige babbel, een drankje en muziek.

Op zoek naar een plek in Lloret de Mar voor een vrijgezellenavond of -feest? Heb je er al aan gedacht om een villa te boeken?

Huur een villa voor een gunstige prijs in Lloret de Mar!

Kwaliteitscocktails en karaokeavonden

Anders dan wat de naam doet vermoeden, serveert Beer Garden niet ALLEEN maar bier. Natuurlijk vind je hier een ruime keuze aan lokale (o.a. Estrella en Moritz) en andere internationale dranken.

Deze bar in Lloret serveert ook verschillende cocktails, net zo mooi als lekker. Kies voor een mojito, sex on the beach of caipirinha. Het is natuurlijk ook mogelijk om wijn te bestellen.

Mis de karaokeavonden niet! Als je van meezingen houdt of als je gewoon plezier wilt beleven met vrienden, zullen deze avonden voor een onvergetelijke herinnering zorgen. Gegarandeerde sfeer!

Handige informatie:

Adres : Av. Just Marles, 30, Lloret de Mar
Tel. : +.34 972 362006
Facebookpagina