Geweldige ideeën voor een avond uit in Lloret de Mar

Je bent op vakantie met een beperkt budget én je bent op zoek naar een goede plek om uit te gaan in Lloret, het liefst niet te duur? Dan is dit het artikel voor jou!

Meer tips om uit te gaan zonder teveel te betalen in Lloret de Mar!

Voordelige avond uit in een club

Je hoeft niet ver te zoeken: de straten van Lloret staan vol met proppers die in nachtclubs werken. Ze bieden je verschillende kortingen om je aan te moedigen hun club te kiezen. Gratis drankjes, kortingen op de toegangsprijs of zelfs gratis voor meisjes: alles wordt ingezet om mensen door de deur te krijgen. Dit kan een manier zijn om van een avondje uit te genieten voor weinig geld.

Om onaangename verrassingen te voorkomen, moet je zeker zijn van de voorwaarden van de kortingen. Vooral als gezegd wordt dat de toegang gratis is, zorg er dan voor dat je niets moet betalen wanneer je de club binnenstapt.

Nachtclubprijzen variëren van plaats tot plaats en er zijn geen regels. Sommige bieden een pasje aan met toegang tot verschillende clubs en een vast aantal drankjes. Je kunt ze bij de ingang krijgen of in hotels, campings, etc.

Je leest soms op internet over de slechte reputatie van de toeristen in Lloret en het beste is natuurlijk om Spaans te spreken. Maar toch worden alle toeristen hartelijk verwelkomd. Het zal je helpen om te onderhandelen. Om je te helpen, hebben we hier een Nederlands-Spaans woordenlijstje voor je.

Om meer te weten te komen over de beste clubs in Lloret, lees ons artikel “De top 10 disco’s in Lloret de Mar”.

Boek een villa met vrienden om het meeste uit je verblijf te halen tegen de beste prijs! Raadpleeg de villa’s te huur in Lloret de Mar.

Feestjes en excursies

Tijdens het hoogseizoen of tijdens de springbreak worden er tal van feesten georganiseerd. Bureaus bieden pakketten en promoties aan voor jongeren.

Als je met een grote groep vrienden bent, kun je profiteren van groepskortingen voor sommige plaatsen en attracties. Ze zijn over het algemeen van toepassing op groepen van meer dan 10 personen. Als je groep kleiner is, kun je gemakkelijk bij andere kleinere groepen aansluiten.

Het bureau Summer Rockz nodigt bijvoorbeeld jonge mensen uit om op hun Facebookpagina hun vakantiedata in Lloret te delen. Ze bieden ook verschillende evenementen voor alle nationaliteiten aan zoals een pool party (privéfeest met dj bij het zwembad).

De hele zomer lang worden er privéfeesten georganiseerd. In Lloret de Mar kun je misschien rechtstreeks worden uitgenodigd. De Pacha Boat Party is bijvoorbeeld een van de onmisbare feestjes in Lloret. Dit feest wordt georganiseerd op een catamaran samen met Pacha la Pineda. Je kunt genieten van een live-dj, open bar en barbecue.

Om meer te weten te komen over uitgaan met vrienden, kun je het artikel “Uitgaan met vrienden in Lloret” lezen.