Ga naar de Texas Bar (Lloret de Mar, Costa Brava)

De Texas Bar is een feestplaats in Lloret de Mar.

Karaoke, sportevenementen, muziek, spelletjes: alles is samengebracht en zorgt voor een onvergetelijke avond!

Een favoriete bar in Lloret de Mar

De eigenaren runden vroeger de Regent’s Pub die in Lloret de Mar bekend stond om zijn geweldige avonden. Je vindt ze nu bij de Texas Bar waar de sfeer zoals altijd gezellig en levendig is.

Er is een grote ruimte om binnen te zitten en te drinken. Of je nu als koppel of met een groep komt, je hebt meer dan genoeg ruimte! Buiten is er een terras zodat je kunt genieten van de koele avonden na een zonovergoten dag. Een perfecte afsluiter.

Deze ruime en gezellige bar in Lloret de Mar is perfect voor het hosten van vrijgezellenfeestjes.

Het gevarieerde drankenmenu biedt internationale en lokale bieren, diverse cocktails of “chupitos” (shotjes). Je kunt profiteren van lagere prijzen tijdens Happy Hour!

Beleef een droomvakantie met vrienden in Lloret de Mar: boek een huurvilla vanaf € 319 per week!

Bekijk villa’s in Lloret de Mar.

Een waaier aan entertainment voor een onvergetelijke avond

De Texas Bar staat zeker bekend om zijn avonden en gezellige sfeer. Binnen zijn er tal van mogelijkheden om plezier te beleven met spellen zoals biljart, darts en tafelvoetbal. Je kunt ook wedstrijden en sportevenementen op het grote scherm bekijken.

De bar verwelkomt regelmatig Spaanse en internationale artiesten voor optredens. Elke vrijdagavond is er vanaf 21.30 uur een live concert te zien. Op andere avonden is er ook muziek te horen en je kan zelfs luidop meezingen!

De bar organiseert ook karaokeavonden. Een goed idee als je op zoek bent naar een activiteit om met vrienden te doen tijdens jouw vrijgezellenfeest of om gewoon een avondje plezier te beleven.

Nuttige informatie:

Adres: 20 Josep Design Togores, Lloret de Mar
Tel.: +34.610.48.46.64
Facebookpagina