Goede winkelideeën in Lloret de Mar

Shoppers zullen niet teleurgesteld zijn in Lloret de Mar! Met verschillende winkelcentra is de stad ideaal om te winkelen. Je kunt ook plaatsen vinden om te winkelen buiten Lloret de Mar aan de Costa Brava.

Kleding, souvenirs en streekproducten: mis onze selectie winkels in en rond Lloret de Mar niet.

KLIK HIER voor de mooiste luxe villa´s in Lloret de Mar

Lloret, een openlucht winkelcentrum

In Lloret de Mar vind je een groot aantal winkels, merkzaken en kleine boetiekjes die diverse producten verkopen. Het belangrijkste commerciële gebied in de stad is rond de San Pedro en Vila straat. Draag comfortabele schoenen en houd je creditcard op zak, want het is tijd voor een dagje shoppen!

Het is een leuke activiteit tijdens de vakantie in Lloret de Mar. De koele, smalle straatjes zijn een geweldige omgeving om in de winkels te snuisteren. Mode voor mannen, kinderen en vrouwen, accessoires en schoonheidsproducten of zelfs souvenirs en streekproducten: in de winkels in de stad vind je zeker wat je zoekt.

Merk op dat ze het hele jaar open mogen blijven, ook op zondag. Daarom zal je zien dat er ook veel winkels open zijn in het weekend.

Naast de traditionele verkoop, organiseert de stad ook meerdere malen per jaar winkelactiviteiten. Zo heb je de mogelijkheid om te profiteren van kortingen in een gezellige en feestelijke sfeer.

Vind de beste plekken om te winkelen in Lloret de Mar:

Waar vind je lokale producten in Lloret de Mar?

Waar kun je souvenirs kopen in Lloret de Mar?

Een dagje winkelen in Lloret de Mar

De niet te missen winkelevenementen in Lloret de Mar

Ga je op vakantie naar Lloret de Mar? Boek nu je accommodatie in het vakantieoord tegen de beste prijs!

Bekijk de vakantiewoningen in Lloret de Mar.

Waar te winkelen buiten Lloret de Mar?

Er zijn verschillende plekken om buiten de stad te winkelen. Zonder te ver te moeten gaan, vind je in de andere steden van de Costa Brava talrijke Spaanse, maar ook internationale, winkels.

Modeliefhebbers zullen vooral genieten van een dagje winkelen in Barcelona en de aantrekkelijke aanbiedingen in Roca Village.

Raadpleeg onze artikelen voor meer informatie:

Een dagje winkelen in Roca Village

5 plaatsen om te winkelen in Barcelona

Boek HIER uw luxe villa in Lloret de Mar