Rabbies Bar Lloret de Mar

Gezinnen op vakantie in Lloret de Mar houden van deze gezellige pub.

Rabbies Bar, die dicht bij het strand van Fenals ligt, biedt een ruime keuze aan drankjes die je binnen of op het terras kunt nuttigen.

Een gezellige pub naast het strand van Fenals

Dit is de ideale plek voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een gezellige bar in Lloret de Mar. Deze Schotse pub trekt zowel toeristen als de lokale bevolking aan. Het ligt op korte afstand van de drukte van het centrum van de stad, vlakbij het strand van Fenals. Een goede plek voor een drankje of hapje tijdens of na een dagje aan het strand.

Deze bar biedt het hele jaar door een gezellige sfeer. Geniet van het terras of van het grote en comfortabele interieur.

Bereid nu je gezinsvakantie in Lloret de Mar voor: boek je vakantieverblijf en kies uit meer dan 200 huizen en villa’s!

Huur een villa in Lloret de Mar.

Levendige avonden onder vrienden en familie

De Rabbies Bar beschikt over diverse sportfaciliteiten die bijdragen aan de warme sfeer. Je vindt er diverse spellen zoals biljart en darts, maar ook een groot scherm waar sportevenementen te zien zijn. Een geweldige plek voor sportliefhebbers!

Er zijn ook Wii-consoles voor de jongeren (en ouderen!) om plezier te beleven.

Kies uit een van de vele drankjes op het menu, bieren, cocktails of frisdranken en geniet van een leuke tijd met het gezin of met vrienden in deze bar in Lloret de Mar!

Nuttige informatie:

Adres: Calle Francesc Cambo 33, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.34.48