Shake Café – Gezellig Cafe in Lloret

Het Shake Café biedt een ruime keuze aan drankjes en waterpijpen in een loungesfeer.

Of je nu een kopje koffie in de middag wilt drinken of een cocktail aan het einde van de dag, je zult de rustige en stijlvolle inrichting waarderen.

Loungebar in Lloret de Mar

Je hoeft alleen maar binnen te stappen om verleid te worden! Met de lichtshows, chill-out ruimtes en de tafels op het terras, is het Shake Café de perfecte plek om te relaxen.

Je wordt ook warm verwelkomd door het personeel. Aarzel niet om hun advies te vragen over het menu, ze zullen je graag helpen!

Houd er ook rekening mee dat deze bar gedurende het hele jaar geopend is, en normaal om 04.00 uur sluit. Het is een ideale plek om je avond te beginnen want het ligt namelijk vlakbij de straat met alle nachtclubs van Lloret de Mar!

Zin om te feesten met vrienden in Lloret de Mar? Organiseer een droomvakantie door nu jullie villa tegen een lage prijs te boeken!

Huur een villa in Lloret de Mar

Cocktails van kwaliteit en waterpijpen in Lloret de Mar

Liefhebbers van waterpijpen zullen tevreden zijn: er is een ruime keuze aan waterpijpen in verschillende smaken (munt, appel, meloen, enz.). Probeer ook een van hun uitmuntende cocktails van het huis. Onder de klanten van het Shake Café zijn de mojito’s bij uitstek de favoriet.

Handige informatie:

Adres: C/Emili Martinez y Passapera, 15, Lloret de Mar