El Torito – Gezellig kroeg in Lloret

El Torito ligt in het centrum van Lloret de Mar en is een typisch Spaanse wijnbar.

Ze serveren geweldige producten tegen een redelijke prijs, in een aangename relaxte sfeer.

El Torito, bodega in Lloret de Mar

Binnen staan lage tafels met krukken eromheen en buiten vind je tonnen om aan te leunen; de sfeer hier is aangenaam en gezellig. Gedurende het hele jaar verwelkomt deze kleine bar in Lloret de Mar zowel lokale inwoners als toeristen. El Torito is zijn afkomst niet vergeten: het heeft de inrichting als dat van een typisch Spaanse tapasbar en bodega (wijnbar).

Bovenal ligt het goed in het centrum van Lloret de Mar. Het is ideaal als je even een pauze wilt nemen na een dagje winkelen in de stad, of om een drankje te nuttigen voordat je uitgaat.

Een ruime keuze uit drankjes en snacks

De keuze op het menu is zeer uitgebreid en je vindt zowel internationale alcoholische- en frisdranken, als de traditionele sangria. Er zijn vaak promoties op de “chupitos” (shotjes). Voor diegenen die iets willen eten, serveert El Torito ook veel snacks.

El Torito is een van de goede plekken om naartoe te gaan in Lloret de Mar als je met je familie of vrienden iets wilt drinken. Voor diegenen met een klein budget: je krijgt waar voor je geld.

Ben je op zoek naar een locatie om je vakantie aan de Costa Brava door te brengen? Bekijk onze villa’s vanaf € 319 per week.

Bekijk de villa’s te huur zijn in Lloret de Mar.

Handige informatie:

Adres: Carrer Santa Cristina, 16-18, Lloret de Mar
Tel. :+34.972.36.56.70