El Pirata Bar in Lloret

El Pirata is de ideale plek om in Lloret de Mar een voordelige avond met vrienden door te brengen. Hun specialiteit zijn de shotjes, maar ze hebben verder een ruime keuze aan andere dranken.

Waar voor je geld in het centrum van de stad!

Een paradijs voor shotjes

Op de menukaart van de El Pirata bar staan 50 verschillende “chupitos” (shotjes). Overbodig om te vermelden, maar er is genoeg keuze! Je kunt ook kiezen voor de shotjes-roulette. Er is tevens een ruime keuze aan Spaanse en internationale biersoorten, naast cocktails, sangria en diverse non-alcoholische dranken. Allemaal tegen een redelijke prijs.

Een jonge en internationale sfeer

Naast de lage prijzen van de drankjes, heeft de vriendelijkheid van de plek en het personeel bijgedragen aan de reputatie van El Pirata. Naast lokale bewoners zul je hier veel jonge mensen uit alle delen van Europa ontmoeten.

Het interieur is groot en geschikt voor groepen en ook buiten vind je een aantal tafels.

Deze bar is populair onder jonge toeristen in Lloret en ligt op slechts korte loopafstand van de zee. Het is geopend tot 03.30 uur en een geweldige optie om een avond met vrienden door te brengen, of om te bezoeken voordat jullie naar een van de 10 nachtclubs in Lloret de Mar gaan.

Ga je naar Lloret de Mar met vrienden? Beleef een droomvakantie door een villa tegen een lage prijs te huren!

Boek een vakantievilla in Lloret de Mar.

Handige informatie:

Adres: Carrer Emili Martinez i Passapera 8, Lloret de Mar
Tel . : +34.603.23.89.11
Facebookpagina