Don Julian bar in Lloret – Typisch Lloret!

Don Julian is de plek voor jou als je op zoek bent naar een goede plek om cocktails te drinken of “chupitos“ te delen in Lloret de Mar!

Kom met vrienden naar deze gezellige plek dat op korte wandelafstand van de zee ligt.

Shooter- en cocktailbar in Lloret de Mar

De Don Julian noemt zichzelf een “Zomerbar“ (“bar d’estiu” in het Catalaans). Het is alleen tijdens de zomer geopend, wanneer de toeristen zich haasten om van het weer en de stranden van Lloret de Mar te genieten.

Er worden verschillende drankjes geserveerd, zowel met als zonder alcohol. De specialiteiten van het huis zijn cocktails en “chupitos”, ofwel shotjes. Je kunt op slechts een paar tientallen meters van het grote strand van Lloret genieten van een mojito, een caipirinha, een margarita of zelfs een daiquiri.

Voor een avond met vrienden in Lloret is dit een ideale bar

Je zult warm worden verwelkomd in deze bar in Lloret de Mar. De sfeer is levendig en het is perfect om er een avond met vrienden door te brengen. Je kunt er jonge mensen uit heel Europa ontmoeten, die komen om te feesten met een lekkere cocktail.

Het is een geweldige plek om een vrijgezellenfeest te vieren. De grote rode en gouden banken binnen maken het mogelijk dat groepen bij elkaar kunnen zitten. Als je daarna verder wilt naar een nachtclub, maak je geen zorgen want je zit op korte loopafstand van de straat waar veel van de nachtclubs van Lloret de Mar gevestigd zijn.

Bereid je vakantie in Lloret de Mar met vrienden voor: huur een droomvilla tegen een lage prijs!

Bekijk de villa’s die te huur zijn in Lloret de Mar.