Highwayman Pub en Yates Hard Rock in Lloret

Houd je meer van rock en metal dan van elektro? Dan zijn de Highwayman Pub en Yates Hard Rock de plekken voor jou!

In beide pubs, staat hardrock centraal als muziekkeus en als inrichting. Sfeer gegarandeerd!

De Highwayman, een hardrock pub in Lloret de Mar

Vind het beste van hardrock en metal in de Highwayman! Naast de kwaliteitsmuziek, heeft de pub een gezellige sfeer waar je een avond met vrienden door kunt brengen. In een kroegsfeer zul je de inrichting, die geheel opgedragen is aan rock, waarderen.

Binnen heeft deze gezellige bar in Lloret de Mar genoeg ruimte om grote groepen te ontvangen die elkaar willen ontmoeten. Koppels kunnen al net zo’n fijne avond in deze warme sfeer doorbrengen.

Ze serveren een grote variëteit aan drankjes; alcoholisch of non-alcoholisch. Er is vooral een ruime keuze aan lokale en internationale biersoorten. Voor rockliefhebbers, is het DE plek om elkaar te ontmoeten!

Handige informatie:

Highwayman Pub
Adres: Carrer Santa Cristina, 12, Lloret de Mar
Facebookpagina

Bereid je vakantie in Lloret de Mar nu voor: Boek een villa bij de zee die je kunt delen met vrienden.

Raadpleeg onze villa’s die je kunt huren in Lloret de Mar.

Yates Hard Rock is ook een bar voor rock en metal liefhebbers

De elektrische gitaren die aan de bar hangen laten niets aan de twijfel over wat de sfeer betreft van deze bar. Yates Hard Rock is een andere mogelijkheid in Lloret de Mar voor liefhebbers van rock en metal.

Deze tent staat in de badplaats zeer goed bekend om de vriendelijke sfeer en de kwaliteit van de muziek die ze draaien. Het is gelegen in het centrum van Lloret de Mar en is open tot 03.00 uur. Het is een goede keuze om een avond met vrienden door te brengen.

Je kunt uit verschillende dranken kiezen, zoals cocktails, internationale biersoorten of frisdrank. Dit allemaal tegen een betaalbare prijs en in een gezellige rocksfeer.

Handige informatie:

Yates Hard Rock
Adres: Cl Santa Cristina 18, Lloret de Mar
Tel. :+34.972.36.56.70