Ronnie Shott’s Bar – Lekker genieten Lloret

Welkom bij Ronnie Shott’s! Deze gezellige bar is te vinden op het strand van Fenals.

Dit is een ideale plek om te ontspannen op elk moment van de dag, of je nu zin hebt in koffie, een drankje of een maaltijd.

Een gezellige bar in Fenals

Ronnie Shott’s is gelegen naast het gezinsvriendelijke strand van Fenals. Het heeft een groot buitenterras, ideaal voor een drankje in de zon. Binnen, met zijn grote erker, is het net zo aangenaam.

De sfeer is eenvoudig en ontspannen, wat past bij de klanten. Er zijn koppels, gezinnen en groepen vrienden te vinden die samen komen genieten.

Geniet ’s avonds, als er een voetbalwedstrijd is, van de levendige en gezellige sfeer. Ronnie Shott’s is open tot 2 uur ‘s ochtends.

Bereid je gezinsvakantie voor in Lloret de Mar: huur een voordelige privévilla!

Boek huuraccommodatie in Lloret de Mar.

Een internationale bar

Ronnie Shott’s biedt een verscheidenheid aan snacks en tapas aan voor diegenen die honger hebben. Je kunt dit combineren met een van hun heerlijke cocktails. Je krijgt waar voor je geld met cocktailprijzen vanaf € 4. Je kunt ook een biertje of “chupitos” (shotjes) consumeren om de avond af te sluiten.

Je zult ook genieten van een kopje koffie in de zon op het heerlijke terras in de namiddag.

Als je een beetje honger hebt, kan je ook de beroemde “churros con chocolate” proberen, lange Spaanse gefrituurde reepjes ondergedompeld in dikke chocolade.

Nuttige informatie

Adres: Carrer de Pere Codina i Mont, 8 Lloret de Mar
Tel. +34.972.37.21.73
Facebookpagina