Seven Seas Bar in Lloret de Mar

Ben je op zoek naar de beste karaokebar in Lloret de Mar? Zoek dan niet verder! De Seven Seas is een bekende bar en restaurant in de omgeving, vooral vanwege de legendarische karaokeavonden.

Kom en beleef een onvergetelijke avond!

Beste karaokebar in Lloret de Mar

De Seven Seas, gelegen in het hart van het vakantieoord, organiseert deze avonden al vele jaren. Deze karaokebar in Lloret verwelkomt talrijke klanten, families, groepen vrienden, lokale bewoners en internationale toeristen. Deze avonden hebben een uitstekende reputatie in de stad.

Als je van karaoke houdt of gewoon een leuke avond wilt beleven, is de Seven Seas zeker een plek voor jou! Zing mee met de internationale hits en ontdek Spaanse liedjes. Alle leeftijden en nationaliteiten ontmoeten elkaar in een gezellige sfeer en beleven een leuke tijd. Eens geprobeerd, zal je weten waarom!

Als de avond op gang komt, wagen sommige mensen zich op de dansvloer! Mensen die iets anders zoeken, kunnen genieten van de spelletjes aangeboden aan de bar, zoals biljart bijvoorbeeld.

Als je op zoek bent naar ideeën voor een vrijgezellenfeestje, dan is Seven Seas waarschijnlijk een goede optie. Er zijn vaak groepen vrienden die hier komen om te feesten en plezier te maken.

Dranken en gevarieerde gerechten

De Seven Seas biedt een verscheidenheid aan alcoholische- en frisdranken. De cocktails zijn het proberen waard! Je kunt hier ook iets eten. Het eten is eenvoudig, traditioneel en huisgemaakt. Verschillende gerechten en snacks worden geserveerd, evenals een goede paella.

Zoek je accommodatie voor jouw vakantie in Lloret de Mar? Club Villamar heeft meer dan 200 huizen en appartementen te huur in dit vakantieoord.

Vind jouw villa in Lloret de Mar.

Nuttige informatie

Adres: Carrer Sénia del Barral, 15, Lloret de Mar
Tel.: +34.617.23.89.89.74
Facebookpagina