Bar Maritim – Lekker wat drinken in Lloret

Op korte wandelafstand van het busstation van Lloret de Mar, is Bar Maritim gelegen, een typisch Spaanse tapasbar. Er is een ruime keuze aan goedkope drankjes en tapas

Dit alles in een gezellige sfeer!

Een geweldige bodega om eens te proberen in Lloret de Mar

De Bar Maritim ligt niet in het centrum, maar naast het busstation van Lloret de Mar. Het is dan ook een goede plek als je aan de rand van de stad verblijft of als je op zoek bent naar een plek om een kopje koffie, drankje of snack te nuttigen in de buurt van het station.

Geniet van de Spaanse sfeer in het ruime interieur of aan een van de buitentafels. De klanten zijn meestal lokale bewoners. Als je de toeristische bars van Lloret de Mar wilt vermijden, is dit de plek voor jou!

Je kunt verschillende sportevenementen op het scherm bekijken of een gokje wagen op een van de vele speelautomaten.

Menu van verschillende drankjes en tapas

Wat vooral geweldig is aan Bar Maritim is de kleine portie gratis tapas bij je drankje! Deze traditie is eigen aan Spanje, maar nog meer in Andalusië. Een aanbieding die de vriendelijkheid van de plaats en het personeel laat zien!

Je vindt hier een uitgebreid assortiment frisdranken, bier, wijn, sangria enz. Het is ook een goede plek om te eten in Lloret of om een sandwich mee te nemen voor de busreis. Er worden ook diverse snacks en tapas geserveerd.

Bereid je reis naar Spanje voor: boek accommodatie in Lloret de Mar.

Bekijk huuraccommodatie in Lloret de Mar.

Nuttige informatie:

Adres: Carrer d’ Enric Granados, 12, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.37.33.87