Paardrijden rond Lloret

Combineer het plezier van paardrijden met het ontdekken van de Costa Brava door te kiezen voor een excursie te paard!

Deze familieactiviteit is een originele manier om Catalonië te bezoeken en het zal met name kinderen en natuurliefhebbers bevallen.

Ontdek de Costa Brava te paard!

De Costa Brava is een ontmoeting tussen de Middellandse Zee en de groene heuvels van de Pyreneeën. Het heeft ook een aantal zeer oude historische en architecturale erfstukken die in het binnenland genesteld zijn. Waarom ontdek je dit alles niet te paard?

Ga te paard door het binnenland en langs de Catalaanse kustlijn: geniet van de sereniteit en harmonie met de natuur! Je kan op veel plaatsen in Catalonië paardrijden voor een paar uur of een hele dag. Paardrijliefhebbers en natuurliefhebbers zullen dit niet willen missen!

Het is een mogelijkheid om van de vertrouwde paden af te dwalen en adembenemende landschappen te ontdekken waar velen niets van af weten!

Als je op zoek bent naar informatie over wat te doen in Lloret met het gezin of met vrienden is paardrijden een origineel idee dat bovendien ook milieubewust is!

Organiseer nu je vakantie in Lloret de Mar en boek je vakantiewoning!

Bekijk de beschikbare vakantiewoningen.

Diverse uitstappen en excursies te paard

Verschillende plaatsen aan de Costa Brava bieden activiteiten te paard. Van een paar uur tot dagexcursies, de keuze is groot.

Onder deze paardrijtochten kan je paardrijden in Palamos, bij het ruitercentrum van Lloret de Mar of bij die in Tossa de Mar.

Uiteraard zijn er andere plaatsen waar je naar toe kunt gaan om te paardrijden in Catalonië! Bezoek het Toeristenbureau in Lloret de Mar voor meer informatie over deze paardensportcentra.

Handige informatie:

Club Hipic Lloret
Adres: Antòni Tàpies, s/n, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.86.15
Website

Centro Ecuestre “el Rocío”
Ctra. Llagostera, km. 14, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.04.53