Can Bosc plattelandsactiviteitenpark

Can Bosc, gelegen in de bergketen Montseny, biedt diverse buitenactiviteiten aan in contact met de natuur.

Ontmoet de boerderijdieren en maak een aangename wandeling in de heuvels. Breng een onvergetelijke dag door in Can Bosc tijdens je verblijf in Lloret de Mar!

Ontdek de bergketen Montseny

De bergketen Montseny, geclassificeerd als zowel een natuurpark en een biosfeerreservaat, strekt zich uit over de provincies van Gerona en Barcelona. In dit beschermde gebied van het Catalaanse binnenland kun je genieten van een ontspannen tijd en bijtanken in een natuurlijke omgeving!

In deze bijzondere omgeving vind je het Can Bosc, een plattenlandsactiviteitenpark. Dit park, gelegen vlakbij de stad Breda, heeft de kwaliteit van het natuurlijke omliggende gebied goed gebruikt om natuuractiviteiten aan te bieden en het publieke bewustzijn van het behoud van flora en fauna te verhogen.

Heb je wat rust en ontspanning nodig? Boek een villa voor je vakantie in Lloret de Mar.

Bekijk de huurwoningen in Lloret.

Openluchtactiviteiten in de natuur

Onder de vele activiteiten die worden aangeboden, kun je de boerderij bezoeken en de paarden, pony’s, geiten, ezels en herten alsmede konijnen, kippen en alle andere dieren leren kennen. Daarnaast worden er in en rond de boerderij educatieve activiteiten georganiseerd! Afhankelijk van wat je wilt doen, kun je kiezen voor een begeleide wandeling door het eikenbos, oriëntatiespelen of op schattenjacht gaan!

Wat erg leuk is, is dat deze plek faciliteiten heeft om groepen te ontvangen. Er is een grote parkeerplaats en verschillende picknickplekken die ook voorzien zijn van barbecues, een overdekte plek om te eten, kinderspeelplaatsen en een groot voetbalveld!

Handige informatie:

Adres: ctra. de Breda a Riells, Breda
Tel.: +34.699.91.71.72
E-mail: canbosc@canbosc.cat
Website

Hoe te bereiken

Can Bosc ligt op 35 minuten van Lloret de Mar met de auto. Neem de GI-682 tot aan Blanes, dan de GI-600, de GI-512 en uiteindelijk de C35 richting Hostalric en Breda.