Bezoek de “Mas Bes” Boerderij (Lloret, Costa Brava)

Voor kinderen en volwassenen is een bezoek aan de “Mas Bes” Boerderij vlakbij Lloret de Mar een fascinerende en leerzame activiteit.

Ontmoet de dieren, ontdek de geheimen van de melkveehouderij en geniet van een rustige en ontspannende omgeving!

Ontdek de wereld van de melkveehouderij!

De Mas Bes is een familieboerderij vlakbij Lloret de Mar die sinds de jaren ’50 melk produceert. Oorspronkelijk begon het met de productie van slechts 4 melkkoeien en nu bestaat de kudde reeds uit 1200 dieren.

De productie, gecombineerd met dat van 6 andere Catalaanse boerderijen, wordt verkocht onder het merk “ATO natura”. Je kunt het in de meeste supermarkten in Catalonië vinden.

Uit zorg voor het milieu gebruikt de boerderij mest als een bron van energie (biogas) en meststof.

Ontdek een andere kant van Catalonië door te kiezen voor een originele buitenactiviteit!

Ben je op zoek naar rust en ontspanning voor je volgende vakantie? Kies voor het huren van een villa in Lloret de Mar.

Bekijk de villa’s te huur in Lloret.

Rondleidingen en activiteiten bij de “Mas Bes” Catalaanse boerderij

Ter plaatse laten rondleidingen je kennis maken met de boerderijfaciliteiten; daarnaast heeft het een klein museum met ouderwetse gereedschappen. Gedurende een bezoek van 2 uur zul je verschillende delen van de boerderij bezoeken en veel interessante dingen leren over het fokken van koeien.

Je kunt zelfs deelnemen aan een onvergetelijke ervaring: het melken van de koeien! Als klap op de vuurpijl kun je de ATO Natura melk en zelfgemaakte taart proeven!

Deze activiteit is vooral plezierig met kinderen of voor natuurliefhebbers die meer willen leren over Catalaanse landbouw en over ecologisch verantwoorde initiatieven in Spanje.

Handige informatie:

Adres: Granja Mas Bes, bústia 3, 17184 Salitja (Vilobí d’Onyar)
Tel.: +34.972.47.30.47
E-mail: joan@masbes.com
Website

Hoe te bereiken

Het Mas Bes is in minder dan 30 minuten te bereiken vanaf Lloret de Mar, in de richting van Gerona. Neem de C-63 naar Vidreres en dan de AP2-NII. Je moet de 705 afslag nemen en dan de borden richting Vilobi d’Onyar volgen.