Natuur in Lloret – Heerlijk genieten!

Wil je graag een natuurvakantie op een nieuwe en originele locatie? Er zijn vele activiteiten rond Lloret de Mar die je in staat stellen van de natuur te genieten.

Kies, ver van de drukte van de stad, voor een ander soort vakantie aan de Costa Brava!

Een natuurrijke omgeving

De Costa Brava is een mengeling van zowel een bijzondere maritieme omgeving en rijke en verrassende landschappen in het binnenland. De schoonheid van deze landschappen heeft bijgedragen tot de reputatie van dit deel van Spanje. Lang voor de komst van de hotels en luchthavens was dit wat toeristen naar de Catalaanse kustlijn trok.

Vandaag de dag gaat Lloret de Mar terug naar haar oorsprong en benadrukt de variëteit en rijkdom van de flora en fauna. De stad probeert ook haar imago te verbeteren en niet langer gezien te worden als weer een betonnen stad van stranden en feesten. Een combinatie van milieubehoud en goede communicatie is bewerkstelligd om vakantiegangers een andere manier aan te bieden om het meeste te halen uit hun verblijf in Lloret de Mar.

Je vindt daarom verschillende beschermde natuurparken en natuurreservaten in de omliggende omgeving, evenals verschillende outdoor en natuuractiviteiten. Er zijn ook een aantal tours in Lloret de Mar die veel respect tonen voor de natuurlijke omgeving.

Kom meer te weten over hoe de Costa Brava van plan is toerisme en de bescherming van de natuurlijke omgeving te promoten.

Geniet van de rust en de schoonheid van het Catalaanse platteland in het binnenland door een villa te huren!

Bekijk de vakantievilla’s in Lloret de Mar.

Natuurvakanties in Lloret zijn mogelijk!

Kies voor buitenactiviteiten die je zowel in staat stellen weg te komen van de drukte van het stadscentrum van Lloret de Mar als te genieten van momenten van ontspanning. Dwaal af van de vertrouwde paden en kom in contact met de natuur tijdens je volgende vakantie in Lloret!

Het is ook een goede manier om het bewustzijn over het belang van het respecteren van de natuur te verhogen bij je vrienden of familieleden. Als je kiest voor een natuurvakantie in Lloret de Mar zal je een aantal originele activiteiten ondernemen die respect tonen voor de natuur, en waardoor je een heel andere kant van de Costa Brava ontdekt.

Welke activiteiten en tours zijn er te doen in Lloret de Mar om het meeste te halen uit de natuur?

Paardrijden rond Lloret

Klimpark

Wandelen

Mountainbiken en fietsexcursies

Nordic wandelen

Bezoek de “Mas Bes”, een plattelandsboerderij

Can Bosc plattelandsactiviteitenpark

Tuinen van Santa Clotilde

Ontdek het Massief van Cadiretes

Er zijn ook excursies verder ten noorden van de Costa Brava die je in staat stellen te genieten van bijzondere landschappen en beschermde gebieden. Bij Cap de Creus en de Medes-eilanden ontdek je bijzonder goed behouden flora en fauna.