Mesón Montevideo (Lloret de Mar Restaurant)

In het hart van Lloret de Mar reis je naar Latijns-Amerika met dit restaurant dat Uruguayaanse specialiteiten op het menu heeft staan.

Ideaal voor mensen met een grote eetlust, aangezien het verschillende gerechten met gegrild vlees aanbiedt tegen redelijke prijzen en desserts met een Latijns-Amerikaanse ondertoon.

Reis over de Atlantische Oceaan…in Lloret de Mar!

Mesón Montevideo is een Zuid-Amerikaans restaurant, Uruguayaans om precies te zijn. Je kunt er uitstekend vlees eten afkomstig van de andere kant van de Atlantische Oceaan! Als je je afvraagt waar je heerlijke burgers kunt krijgen in Lloret de Mar, dan is deze plek zeker een goede optie! Er zijn ook andere zoete en hartige Uruguayaanse specialiteiten.

Het restaurant biedt een gevarieerd menu met een grote keuze uit o.a. verse pasta en groentegerechten. Als nagerecht is het onmogelijk om hun specialiteit gebaseerd op “dulce de leche” te weerstaan!

Dit is een geweldige plek om eens van een ander uitzicht te genieten en om nieuwe smaken uit te proberen zonder daarvoor ver te hoeven reizen.

Een familierestaurant

De porties die door Mesón Montevideo worden geserveerd zijn genereus en zullen diegenen met een grote eetlust plezieren! Voor diegenen met een kleinere eetlust is het mogelijk om de gerechten te delen of om te kiezen voor een groentegerecht. De variëteit aan gerechten en de goede prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat de plek door zowel de lokale bevolking als door toeristen zeer wordt gewaardeerd.

Een goede plek als je naar Lloret de Mar komt met kinderen, tieners of…. met vrienden!

Heb je jouw accommodatie voor je zomervakantie al geboekt?

Huur een villa voor een lage prijs in Lloret de Mar!

Handige informatie

Adres: Ausias March, 9, Lloret de Mar
Tel.: +34.638.77.65.33