Can Guidet Restaurant in Lloret

Can Guidet is een familierestaurant dat ideaal is om de Spaanse keuken uit te proberen.

Ontdek nieuwe smaken en duik in een tijdloos Catalonië!

Een oase van kalmte in Lloret de Mar

Het restaurant Can Guidet ligt net buiten de drukte van het stadscentrum. De plek, gelegen nabij het Evenia Olympic Palace, is een vriendelijk restaurant waar je de lokale bevolking kunt tegenkomen. Aangezien ze hier al een aantal jaren zitten, weten ze gelukkig hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen het internationale toerisme. Daarom is het ook een referentiepunt voor de lokale bevolking van Lloret die de kalmte van het terras en de tuin zeer op prijs stelt.

Can Guidet is zonder twijfel één van de meest geweldige plekken van Lloret de Mar.

Eet “como en casa”!

“Como en casa” betekent in het Spaans “alsof je thuis bent”. Het gezegde beschrijft perfect de sfeer van het restaurant. Dit is wat het zijn charme geeft.

Je wordt geserveerd met genereuze en heerlijke traditionele Catalaanse gerechten. Als voorgerecht kun je kiezen voor een glas sangria vergezeld door gezouten ham. Daarna zal het een moeilijke keuze worden tussen pinchos (kleine broodjes gegarneerd met tapas), de butifarra (Catalaanse worstjes), gegrild vlees of groenten en salades. Het is tevens een geweldige plek in Lloret de Mar om een tortilla te eten, vergezeld door tomatenbrood… Wat je ook kiest, je zal zeker niet teleurgesteld zijn over de kwaliteit van de producten: vers, aangezien het lokaal in de regio is geproduceerd.

Je merkt al snel dat het succes van Can Guidet zijn authenticiteit is!

Ben je op zoek naar een ontspannen vakantie in Lloret de Mar?

Huur een goedkope villa!

Handige informatie

Heel het jaar door geopend
Adres: Senyora de Rossell, 28, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.37.16.59