La Parrilla – Heerlijk van de grill in Lloret de Mar

Op zoek naar een plek om te eten met je vrienden? Dit restaurant, dat Spaanse specialiteiten serveert, vind je in het hart van Lloret de Mar.

Ontdek deze warme en vriendelijke plek!

Op steenworpafstand van Sant Roma…

Vlak naast de modernistische kerk van Sant Roma, en niet ver van de kust, zal La Parrilla je omarmen in zijn warme ambiance. Zowel binnen als buiten zal je de rust en kalmte van de locatie waarderen, ver weg van de drukte van de hoofdstraat. Aangezien het eetgedeelte klein is en met een beperkt aantal zitplaatsen, zal je wellicht geduldig moeten wachten op een plekje.

Dit typisch Spaanse familierestaurant zal je verleiden met zijn charme en keuken van kwaliteit!

Probeer de traditionele Spaanse keuken uit

La Parrilla serveert een verscheidenheid aan klassieke Spaanse gerechten. Het is zeker een van de beste plekken in Lloret de Mar om een traditionele paella te eten die ter plekke wordt bereid. Zoals vaak in Spanje, is de paella bedoeld voor twee personen en, zoals het de Spaanse traditie betaamt, kun je het gerecht delen! Ze serveren hier ook andere specialiteiten en uitstekende tapas.

La Parrilla biedt een uitgebreide keuze aan plankjes (tablas in het Spaans en taulas in het Catalaans): ham, fuet (dunne, Catalaanse worstjes), of kaasplankjes. Visliefhebbers kunnen kiezen voor een zeevruchtenplankje.

Een gevarieerd menu, maar met één ding gemeen: altijd verzekerd van een perfecte kwaliteit en kwantiteit!

Ben je op zoek naar accommodatie voor een vakantie met vrienden?

Raadpleeg onze deals op verblijven in Lloret de Mar!

Handige informatie

Adres: C/ Santa Llúcia 13, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.96.36