Ca l’Enric – In Lloret hoef je geen honger te hebben!

Dit is een geweldige oplossing voor diegenen die een klein budget hebben in Lloret de Mar! Ca l’Enric is een restaurant dat bekend staat op zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Maar bovenal serveert het de beste kip in de stad!

Maak het jezelf gemakkelijk…

Ca l’Enric is een familierestaurant dat in het hart van de stad te vinden is. Laat je niet beïnvloeden door de bescheiden verschijning; laat jezelf verleiden door de geur van geroosterde kip! Talloze kipgerechten worden er geserveerd, allemaal tegen kleine prijzen. Daarom is het ook een ideale plek voor studenten en families die op zoek zijn naar een goedkoop restaurant in Lloret de Mar.

Hier hebben de kleine prijzen niets te maken met slechte kwaliteit, zoals je wel kunt zien aan de lokale bevolking die vaste klant zijn bij Ca l’Enric, en dat al voor zo’n 30 jaar.

Kip, kip en…. Kipkroketjes!

De specialiteit van het huis is, zoals je hebt begrepen, kip. Het wordt op verschillende manieren opgediend: escalope, gepaneerd of geroosterd, maar altijd uitstekend! In het bijzonder raden we de geroosterde gevulde kip aan die wordt geserveerd met frietjes en escalivada. De “escalivada” is een Catalaanse specialiteit gemaakt van gemarineerde pepers – heerlijk!

Je zal er ook plankjes met vleeswaren op het menu zien staan (taula de embotits” in het Catalaans, “tabla de embutidos” in Castiliaans), inktvis en… “croquetas”! Nog een specialiteit van het huis: enorme kroketten (“croquetas” in het Spaans) van kip, beroemd in heel Lloret de Mar.

De lijst met gerechten die we kunnen aanbevelen bij de Ca l’Enric is lang. Wellicht kun je het beter zelf uitproberen?

Zoals we al zeiden, als je het eenmaal probeert zal je verkocht zijn!

Ben je op zoek naar een vakantieverblijf in Lloret de Mar?

Kies uit meer dan 150 villa’s!

Handige informatie

Adres: Av. Mistral, 8, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.82.13