Mas Romeu – Lekker eten in Lloret aan de Costa Brava

Mas Romeu is één van de beste restaurants in Lloret de Mar. Je kunt er de smaken van de Spaanse keuken (her)ontdekken.

Of het nu voor de lunch, diner of een speciale gelegenheid is, we bevelen dit zeer goede adres aan de Costa Brava ten zeerste aan.

Een romantische setting

Gelegen op slechts 2 km van het centrum van de stad geniet je van een kwaliteitsmaaltijd in een rustige setting. Het ligt ver van de drukke wegen en de drukte van Lloret de Mar. Mas Romeu ligt in het binnenland en heeft daarom een uitgestrekt gebied om buiten te dineren. Je kunt natuurlijk ook binnen in het restaurant eten, dat een warme charme heeft die typisch is voor een Catalaanse mas (boerderij).

Wat ons betreft is het de perfecte plek voor een romantisch diner in Lloret de Mar, maar het zal ook gewaardeerd worden door families en vrienden die graag een moment samen willen doorbrengen. Als je een evenement wilt organiseren, is het ook mogelijk om een privé-gedeelte van het restaurant af te huren.

Als je een kijkje wilt nemen bij Mas Romeu, volg dan gerust de virtuele tour.

Een gastronomisch restaurant in Lloret

Over de kwaliteit van de keuken bij Mas Romeu bestaat geen twijfel: het restaurant is zeer gerenommeerd in de regio voor zijn menu en wordt aanbevolen in de Michelin Gids 2016. Het moet gezegd worden dat de gerechten alleen worden bereid met de beste verse producten die zorgvuldig op de markt zijn uitgekozen. A la carte of een vast menu, je kunt de opnieuw uitgevonden recepten uit de Spaanse gastronomie ontdekken. Ze serveren talloze gegrilde vlees- en visgerechten. Als nagerecht kun je niet om de Catalaanse crème heen. Wat de prijs betreft: het is betaalbaar en het lunchmenu kost €15.

Kwaliteitsservice, warme ambiance én heerlijke maaltijden: alles is aanwezig om jouw bezoek aan Mas Romeu onvergetelijk te maken!

Ben je op zoek naar een ontspannen vakantievilla aan de Costa Brava?

Huur jouw villa in Lloret de Mar!

Handige informatie

Adres: Avinguda Mas Romeu, 3, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.79.63
Website