Can Boletin Lloret de Mar: Ga er langs!

Can Bolet is niet zomaar een goed adresje in Lloret de Mar: het is een historische locatie!

Al meer dan 50 jaar serveert het de gevarieerde Catalaanse keuken, evenals talloze zeevruchten- en visspecialiteiten.

Een historisch restaurant in Lloret de Mar

Can Bolet heeft de geboorte van de stad Lloret de Mar meegemaakt zoals we deze vandaag de dag kennen. Geopend in 1961, toen de toeristen net begonnen binnen te druppelen, heeft het de evolutie van de stad gevolgd en is het uitgegroeid tot een groot succes onder Europese toeristen.

Je zal daarom worden ontvangen in een warme familiesfeer, op een rustige weg, ver weg van de drukke hoofdwegen. In deze plek vol geschiedenis zal je heerlijk eten tegen een redelijke prijs.

Een goed idee voor een break na een dag lang winkelen of voor het avondeten. Het is ook een van de restaurants die tot laat in de avond eten serveren.

Ontdek Catalaanse specialiteiten

Voordat het een strandresort aan de Costa Brava werd, was Lloret de Mar een vissersdorp.

Om deze reden hebben vis en zeevruchten een belangrijke plek in de traditionele Catalaanse keuken. Bij Can Bolet wordt het op verschillende manieren geserveerd: in tapas, in paella of op een plankje. Er is ook een menu dat puur gewijd is aan zeevruchten.

Er wordt echter ook gegrild vlees aangeboden en de verschillende daggerechten kosten €11.50. Je kunt ook de “jamón bellota” uitproberen, een Iberische ham van geweldige kwaliteit.

En om het af te maken serveert het restaurant huisgemaakte desserts.

Bereid je verblijf in Catalonië voor:

Reserveer jouw vakantieverblijf in Lloret de Mar!

Handige informatie

Openingstijden: Van 13.00 tot 16.00 van dinsdag tot zondag en van 20.00 tot 00.00 op vrijdag en zaterdag. Gesloten vanaf 1 januari tot begin maart.

Adres: Sant Mateu, 6, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.37.12.37
Emailadres: restaurantcanbolet@yahoo.es
Website