El Jardi (Lloret de Mar)

El Jardi is een goed adres om buitenshuis te eten in Lloret de Mar. De kwaliteit van de Mediterrane keuken en de warme ambiance valt ook in de smaak bij de lokale bevolking. Dit is een geweldige plek om samen met vrienden te dineren!

Het succes van ervaring

Het restaurant El Jardi (Catalaans voor “de tuin”) draait al jaren mee in Lloret en wist een naam voor zichzelf te maken. De goede kenmerken? Een betaalbare prijs en kwaliteitseten. Dit restaurant in het stadscentrum wordt zeker gewaardeerd om zijn gemoedelijkheid en warme welkom.

Een ideale plek om te dineren als stel of samen met vrienden!

Een keuken van goede kwaliteit tegen een kleine prijs

Hier kun je traditionele gerechten uit de Mediterrane keuken eten en verschillende soorten vlees, salades en groenten. We raden de fideuà aan, de Catalaanse versie van paella die geen rijst maar vermicelli bevat. Ze serveren hier ook escalivada met ansjovis, een typisch Catalaans gerecht van gemarineerde pepers en ansjovis.3

Het gevarieerde menu zorgt ervoor dat er voor ieders smaak en eetlust iets te verkrijgen is. Rond lunchtijd biedt het restaurant een dagelijks menu voor minder dan €10 met een brede keuze aan gerechten.

De geweldige prijs-kwaliteitverhouding trekt diegenen met een klein budget aan en vooral studenten die op vakantie zijn in Lloret de Mar.

Ben je op zoek naar een vakantieverblijf in Lloret de Mar?

Kies uit meer dan 150 villa’s om te huren!

Handige informatie

Adres: Carrer de l’Areny, 19, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.66.82