Freu – Upscale restaurant in Lloret

Freu is het gastronomische restaurant van hotel Guitart Monterrey.

Ontdek de creatieve Mediterrane keuken in het hart van Lloret in dit, met een Michelin-ster bekroonde, restaurant.

Een restaurant van hoogstaand niveau

Het restaurant Freu behoort tot het luxe hotel en SPA Guitart Monterrey, gelegen in het centrum van Lloret de Mar. Zij serveren hier al meer dan 10 jaar mediterrane gerechten van hoge kwaliteit, waarbij men gebruik maakt van verse lokale producten.

Of je nu wel of niet in het hotel verblijft, je bent welkom om te komen eten en hier een echt moment van genot voor de zintuigen te ervaren. In een rustige sfeer kun je van de uitzonderlijke omgeving van het terras en de tuinen genieten. We raden wel aan om te reserveren, zodat je zeker bent van een tafel.

Een ander pluspunt: Je kunt parkeren op de parkeerplaats– vaak is dat een probleem in Lloret de Mar!

Herontdek de Mediterrane keuken

In restaurant Freu kun je een heruitgevonden traditionele mediterrane keuken proeven. De chef, Pep Arbos, houdt ervan om internationale accenten bij zijn Catalaanse gerechten te introduceren. Je vindt er veel zeevruchtspecialiteiten, maar ook jamón Bellota, een Iberische ham van zeer goede kwaliteit en steak tartaar met foie gras op het menu.

Door te kiezen voor het vaste menu van € 65 kun je de seizoensgerechten proberen en voor € 25 extra is er een wijnarrangement inbegrepen. De lunch van dinsdag tot vrijdag is goedkoper, Freu serveert dan een menu voor € 18,50. De mogelijkheid om de creativiteit van de gerechten in dit gastronomische restaurant tegen gereduceerd tarief te ontdekken.

We hoeven niet te vermelden dat je niet teleurgesteld zult zijn wanneer je Freu bezoekt: de sfeer en keuken zorgen voor een onvergetelijke herinnering.

Reserveer nu een villa aan de Costa Brava:

Kies uit meer dan 150 villa’s die je kunt huren in Lloret de Mar

Handige informatie

Openingstijden:
Geopend van dinsdag t/m zondag tijdens de lunch van 13.00 uur tot 15.30 uur en ’s avonds van 20.00 uur tot 23.00 uur.
In juli en augustus van dinsdag- tot zondagavond van 20.00 uur tot 23.30 uur.

Tel.: +34.972.36.93.26
E-mailadres: info@freurestaurant.com
Website