El Trull: Heerlijk Restaurant in Lloret de Mar (Canyelles)

Onder de vele restaurants in Lloret de Mar, steekt El Trull er bovenuit door de schitterende setting.

Op een steenworp afstand van de zee kun je met familie of vrienden genieten van Spaanse specialiteiten.

Een buitengewone ligging in Canyelles

Het restaurant El Trull is gevestigd op het strand van Canyelles, weg van het centrum van Lloret de Mar. Je kunt er het beste met de auto naartoe gaan. Anders dan in het centrum, zul je hier makkelijk kunnen parkeren, er is een parkeerplaats voor klanten.

Bij El Trull kun je zeer chique dineren en je zult zeker de overdekte terrassen buiten, waar je op het grote zwembad kijkt, waarderen. Het is tevens mogelijk om een evenement te organiseren in dit luxe restaurant in Lloret de Mar. Reserveren is noodzakelijk.

De kwaliteit van de ontvangst en de service, evenals de ongeëvenaarde omgeving, zorgt voor een onvergetelijke herinnering aan je maaltijd in El Trull.

Zicht op het strand van Canyelles

Probeer de traditionele keuken die opnieuw uitgevonden is

De verdiensten van de Spaanse keuken hoeven niet meer bewezen te worden. Het is wereldwijd bekend dat de keuken verleidt met zijn simpele en smaakvolle producten. Hier wordt een innovatieve kaart geserveerd.

Je kunt de menukaart of à la carte kiezen voor typische Spaanse gastronomische gerechten, zoals paella of zarzuela, een traditioneel gerecht gebaseerd op zeevruchten, vergelijkbaar met een Franse Provençaalse bouillabaisse. Je kunt hier echter ook genieten van een foie gras en veel andere internationale gerechten.

De presentatie van de gerechten zijn een groot pluspunt: kleurrijk en verfijnd, geniet eerst met je ogen en daarna met je smaakpapillen!

Heb je al nagedacht over de accommodatie voor je vakantie in Lloret de Mar?

Reserveer nu jouw villa in Lloret de Mar!

Handige informatie

Adres: Cala Canyelles S/N, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.49.28
E-mailadres: info@eltrull.com
Website