The Cantina by the beach (Lloret de Mar)

Probeer de creatieve keuken van goede kwaliteit in een idyllische omgeving.

De Cantina by the Beach, uitkijkend op zee, dichtbij de Sa Caleta inham, is een leuke plek om naar toe te gaan in Lloret de Mar!

Lunch of dineer in alle rust…

De Cantina by the Beach, uitkijkend op zee en dichtbij de Sa Caleta inham, is één van de nieuwe leuke plekken om naar toe te gaan in Lloret de Mar. Met slechts een korte wandeling vanaf het kasteel van Lloret de Mar, kun je langskomen om kleurrijke tapas te eten of een cocktail te drinken. Het restaurant heeft op twee verdiepingen een vriendelijke sfeer: op de begane grond kun je een drankje drinken uitkijkend over de zee, terwijl je boven kunt genieten van een subliem uitzicht over de Middellandse Zee.

Als de avond valt is de locatie een leuke plek om wat te drinken met vrienden of als koppel, onder de gloed van de fakkels in de chill-out zone.

Een smakelijke keuken met internationale accenten

De kaart bestaat uit tapas en verschillende gerechten gemaakt van verse producten. Of je nu alleen een snack óf een volledige maaltijd wilt, je zult La Cantina geweldig vinden. De mooi gepresenteerde gerechten en kleurrijke borden zijn een feest voor de ogen en je smaakpapillen! Suddervlees, burgers, ceviche van vis, assortiment van vleeswaren en ham plankjes of gemixte paella…de keus is enorm!

Het restaurant heeft ook vis en zeevruchten als tapas of als volledig bereide gerechten. Als dessert, kun je een verfrissend ijsje of een cheesecake kiezen!

Er worden een aantal menu’s aangeboden: een dagmenu wordt doordeweeks geserveerd voor €12, een paellamenu voor €15 en een menu voor een tapas proeverij voor €25.

Boek nu je vakantiewoning in Lloret de Mar!

Kies uit meer dan 150 villa’s

Handige informatie

Adres: Sa Caleta 12, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.63.27
Website