Meditatie en ontspanning in Lloret de Mar

Ontdek de verschillende meditatie- en ontspanningstechnieken tijdens je vakantie in Lloret de Mar. De stad heeft verschillende studio’s die een natuurlijke omgeving bieden die uitstekend zijn voor ontspanning.

Eenmaal geleerd zullen deze technieken dienen om het hele jaar door je evenwichtigheid in stand te houden!

Een omgeving gericht op ontspanning

Lloret de Mar is een uitstekende bestemming voor het beoefenen van de kunst van ontspanning. Wat je favoriete techniek ook is, je zult de kalme stranden van Lloret in de vroege ochtend waarderen.

Geniet van serene momenten, uitkijkend over de zee en luister naar het kalmerende geluid van de golven.

Beoefen ontspanning in Lloret de Mar

De verschillende technieken van ontspanning

Er zijn studio’s in Lloret die zijn aangepast voor het leren en beoefenen van de kunst van ontspanning.

Je kunt ataraxia uitproberen, een vorm van ontspanning die voortkomt uit Griekse filosofie. Het woord “ataraxia” is het idee van een gemoedstoestand waarin we niet gedomineerd worden door angsten of verlangens. Een goede manier om onze persoonlijke hang-ups te identificeren en te leren om onze emoties en innerlijke conflicten onder controle te houden. Het is zeker een goede vertrouwensbooster. Tijdens de zomer worden er ataraxiasessies georganiseerd op het strand bij Sa Caleta. Een ideaal gebied om innerlijk evenwicht te bewerkstelligen.

Een andere techniek die in Lloret de Mar wordt aangeboden is Reiki. Deze vorm van Japanse ontspanning verdrijft energetische knopen door het opleggen van de handen. Dor het kanaliseren van je energie kun je zowel mentaal als fysiek evenwicht bereiken. Na een sessie van Reiki, ben je in een staat van totale ontspanning. Verschillende plaatsen in Lloret bieden Reiki sessies aan, zowel om de kunst te leren of te beoefenen.

Yoga, traditioneler maar sportiever, ontwikkelt de balans tussen lichaam en geest. Deze Indiase filosofie wordt op grote schaal beoefend in Lloret. Op het strand, alleen of in een georganiseerde club, kun je yoga gebruiken voor je welzijn!

Deze verschillende methodes geven je de ervaring van volledige ontspanning. Een echte bonus om je te helpen na je vakantie terug te keren met enorme rust!

Kies een villa aan zee, om zoveel mogelijk profijt te hebben van een ontspannen verblijf.

Kies je vakantiewoning in Lloret de Mar!

Waar ontspanning te beoefenen in Lloret de Mar?

– Aqua & Sports Lloret
Adres: Avinguda del Rieral, 22, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.43.84
Emailadres: info@aquasportslloret.cat

– Centre Reiki
c/ Sant Tomàs, 7, Lloret de Mar

– Cos Esvelt
Adres: Calle Joan Bautista Lambert, 31, Baixos, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.94.56
website