Klimbos Aventura Park – Leuk voor de kinderen in Lloret

Ga de lucht in tijdens je vakantie! Aventura Park, op een paar minuten van Lloret gelegen, is een klimbos omringd door de natuur.

Met familie of vrienden, klein of groot, het is tijd voor je harnas!

Bomen klimmen in Aventura Park

Aventura Park, ten zuiden van Lloret de Mar, aan de weg naar Blanes, is een openlucht attractiepark. In de schaduw van grote bomen, in het midden van het bos, kun je met je familie of vrienden een leuke dag doorbrengen een bijzondere natuurlijke omgeving!

Trappen, zip lijnen, netten, touwen en touwbruggen: alles er is alles voor een geweldige tijd.

Een attractiepark voor iedereen

Aventura Park is voor geschikt voor iedereen. De 4 volledig beveiligde circuits komen overeen met 4 verschillende moeilijkheidsniveaus. Sensatiezoekers kunnen met volle vaart de zip-lijn afgaan! De minder avontuurlijk aangelegden kunnen de hoogte in door ervoor kiezen door de boomtoppen te wandelen. Er is een parcours geschikt voor de kleintjes (kinderen vanaf 3 jaar oud).

Als je voor het klimbos kiest, kies je voor een originele familieactiviteit, dichterbij de natuur. Je zult een onvergetelijke dag beleven, ver van de volle stranden!

Het is ook een goede optie als je met vrienden naar Lloret de Mar gaat en als je op zoek bent naar originele ideeën voor activiteiten om je vrijgezellenfeest te vieren.

Ben je op zoek naar accommodatie voor je familievakantie?

Boek nu je villa met zwembad in Lloret de Mar!

Handige informatie over Aventura Park:

Adres:
Carretera Lloret – Blanes

Tel.: +34.639.30.21.12
Emailadres: info@arbreaventura.com
Website