Lloret de Mar Open Museum

Het Lloret de Mar Open Museum (MOLL) is een openluchtmuseum. Het bestaat uit de verschillende historische en culturele bezienswaardigheden van de stad.

Een perfecte manier om Lloret de Mar op je eigen tempo te bezoeken!

Een origineel en innovatief buitenmuseum.

Wat is het Open Museum? Het is een ruimte zonder muren, een denkbeeldig museum gebouwd rondom historische, culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Het is een route bestaande uit monumenten om te zien in Lloret de Mar en verzekert toeristen dat ze niets zullen missen van de weelde van de stad.

De Tuinen van Santa Clotilde, het Maritiem Museum of het Kasteel van Sant Joan zullen geen geheimen meer voor je hebben!

Bezoek Lloret de Mar op je eigen tempo

Ontdek tijdens je wandelingen een nieuwe kant van Lloret de Mar. Dankzij de verschillende culturele activiteiten die de stad rijk is, zal je meer te weten komen over de geschiedenis van de stad. Geniet van uitmuntende uitzichten over de kunstlijn en ga op in fascinerende verhalen. Alles op je eigen tempo en gebaseerd op jouw eigen interesses!

Er worden regelmatig thematische rondleidingen georganiseerd, zodat je alle geheimen en hoekjes van de stad kunt ontdekken.

Ben je op zoek naar een verblijf om te huren voor jouw vakantie in Lloret de Mar?

Boek jouw villa vandaag nog tegen lage prijzen!

Dit is een selectie van plaatsen die onderdeel uitmaken van MOLL, en die je absoluut niet mag missen:

Maritiem Museum

Tuinen van Santa Clotilde

Santa Cristina Hermitage

Modernistische Begraafplaats

Kerk van Sant Roma

Kasteel van Sant Joan

Puig de Castellet archeologische vindplaats

Het stadhuis van Lloret de Mar heeft ook een brochure die je kunt ophalen bij het Toeristenbureau. Het is een kleine gids met bruikbare en interessante informatie die je met je mee kunt nemen wanneer je de stad bezoekt.