15 sportactiviteiten om te doen in Lloret de Mar

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is Lloret de Mar niet alleen een stad met stranden en feesten. Er zijn vele mogelijkheden om sportactiviteiten te ondernemen tijdens je vakantie.

Alleen of met een groep, op het water of op land, ontdekt deze sportieve stad aan de Costa Brava!

Sport in perfecte omstandigheden

De Costa Brava is een perfecte plek voor sportieve vakanties. Het heeft namelijk een mild en zonnig klimaat, wat betekent dat je buitensporten op elke tijd van het jaar kunt uitoefenen.

Met watertemperaturen die variëren van 18ºC in mei tot 26ºC in augustus, trekt dit gedeelte van Catalonië vele watersportfanaten aan.

Lloret de Mar, een sportieve stad

Dankzij zijn 27 km² aan bosgrond en 9 km aan kustlijn, is de stad een ideale plek voor sportactiviteiten. Zowel in de zomer als in de winter kiezen vele sportfanaten Lloret als hun vakantiebestemming. Vooral buiten het seizoen, wanneer de temperatuur iets koeler is, bezoeken rond de 50.000 sportieve toeristen het gebied.

Ben je op zoek naar plekken om jouw favoriete sport uit te oefenen? Lloret de Mar heeft vele openbare en particuliere faciliteiten. Met zowel individuele lessen als groepslessen, kun je optimaal gebruik maken van je vakantie om een variëteit aan verschillende sporten te leren of te verbeteren.

En als je op zoek bent naar wat nieuwe ervaringen, geen probleem! Veel clubs bieden excursies aan waaronder kajakken op zee, duiken of jetskiën!

Lloret de Mar zal je verrassen als sportieve bestemming door de kwaliteit en verscheidenheid aan activiteiten!

Ben je op zoek naar een verblijf aan de kust voor jouw vakantie?

Boek jouw vakantie villa in Lloret de Mar vandaag nog!

Naast alle andere activiteiten die de stad te bieden heeft, vind je hier een selectie van 15 sporten die je kunt uitoefenen in Lloret de Mar:

Snorkelen

Duiken

Waar te baden en te zwemmen in Lloret

Nordic walking

Heuvelwandelen

Golf

Jetskiën

Sportactiviteiten op het strand

Waterskiën

Parasailing

Fietsen

Tennis

Avonturencursussen in de bossen

Kajakken op zee

Fitness en bodybuilding