Ga snorkelen in Lloret de Mar

Snorkelen is een perfecte wateractiviteit die je kunt doen tijdens stranddagen met vrienden.

Alles wat je nodig hebt is een masker en een snorkel en je bent klaar om het onderwaterleven van de Costa Brava te ontdekken!

Een wateractiviteit voor iedereen

Snorkelen is een vorm van duiken die net onder het wateroppervlak wordt beoefend. Vergeet zuurstoftanks en decompressieniveaus… Het enige dat je hoeft te kunnen is zwemmen. Dit maakt snorkelen een ideale optie als je zin hebt om iets aan het strand te doen en als je een klein budget hebt.

Je hebt geen uitrusting of instructeur nodig: een masker, een snorkel en schoenen die je in het water kunt dragen – en je bent klaar om te gaan!

De Costa Brava, de perfecte plek om te snorkelen

Met zijn 9 km aan kustlijn en zijn hemelse stranden biedt Lloret de Mar de perfecte omgeving om te snorkelen. De talrijke baaitjes en rotsachtige zeebodems zijn rijk aan weelderige flora en fauna die je gemakkelijk kunt observeren.

Dit is een ontspannen activiteit die in lijn is met de natuur en een geweldige ervaring is voor zowel kinderen als volwassenen!

Voordat je de zee in gaat, is het een goed idee om eerst eens in een zwembad te oefenen, vooral voor wat jongere kinderen.

Boek nu jouw villa met zwembad in Lloret de Mar!

Waar kun je snorkelen in Lloret de Mar?

Overal! Kleine baaitjes zijn geschikter dan uitgestrekte zandstranden, aangezien daar meer te zien is. Sala Boadella en Cala Treumal zijn goede plekken om te gaan snorkelen. Sommige bedrijven bieden ook excursies aan: ze brengen je per boot naar het gebied dat je gaat ontdekken en met de hulp van de gids kun je de onderwaterwereld verkennen vanaf het wateroppervlak.