Jetski in Lloret de Mar! Adrenaline op zee!

Ben je op zoek naar een unieke sportactiviteit om te doen tijdens je vakantie in Lloret de Mar? Heb je wel eens overwogen om te gaan jetskiën?

Ervaar de sensatie van de open zee in een uitmuntende natuurlijke omgeving.

Ervaar onvergetelijke sensaties!

Naast zwemmen worden er meerdere watersporten op het meest centrale strand van Lloret de Mar aangeboden. Jetskiën is, naast andere dingen, een geweldige activiteit om alleen of met je vrienden uit te oefenen tegen een redelijke prijs. Het is vooral populair bij toeristen die hier hun vrijgezellenfeest houden!

Je hebt geen ervaring of licentie nodig om te beginnen: instructeurs zullen je leren hoe je veilig een jetski moet besturen. Of je nu een adrenalinejunkie bent of liever rustig ronddobbert, jouw jetski-excursie zal een onvergetelijke ervaring worden!

Ontdek de Costa Brava op een andere manier

Dankzij een kustlijn van meer dan 9 km is Lloret de Mar een bijzonder geschikte plek om deze ervaring uit te proberen. Deze watersport kan op twee manieren worden beoefend: op een gemarkeerd circuit of als een excursie. Snelheidsduivels zullen geheid voor de eerste optie gaan. Er is een 2 km-lang circuit tegenover het grote strand van Lloret.

De excursies zijn meer geschikt voor kalm cruisen. Je kunt naar de Costa Brava turen vanaf de zee en de adembenemende uitzichten van de baaien en stranden van Lloret in je opnemen.

Ben je op zoek naar een vakantieverblijf met zeezicht?

Boek nu je droomvilla in Lloret de Mar!

Waar kun je jetskiën in Lloret de Mar?
Jet ski Lloret
Asdres: Passeig Agustí Font (Lloret-strand), Lloret de Mar
Tel.: +34.636.57.03.50
Website