Sportactiviteiten op het strand in Lloret

Maak gebruik van het goede weer en stranddagen en sport op een nieuwe manier!

De stranden van Lloret de Mar beschikken over een breed aanbod aan sportfaciliteiten, evenals over een verscheidenheid aan water- of groepsporten.

Wat kun je op het strand doen?

Dit is een veel gestelde vraag onder onze meest actieve vakantievierders. Ben je het beu om de dagen saai door te brengen in de brandende zon? Maak je geen zorgen!

Op de stranden van Lloret de Mar zal je een selectie aan sportactiviteiten vinden waar iedereen aan kan meedoen. Of je nu als stel komt, als familie of met een groep vrienden, speel samen een potje met je voeten in het zand!

Verscheidenheid aan sportfaciliteiten

Op het meest centrale strand van Lloret de Mar kun je genieten van de sportfaciliteiten die beschikbaar zijn voor toeristen gedurende de zomer. Zo kun je er strandvolleybal en strandvoetbal spelen en er worden zelfs Tai Chi- en aerobics-lessen aangeboden.

In Lloret de Mar is het nog nooit zo leuk geweest om fit te blijven tijdens je vakantie!

Grijp de kans om diverse watersporten te ontdekken in een ongelooflijke omgeving: jetskiën, waterskiën, parasailing of kajakken op zee. Als je liever iets rustigere zee-activiteiten beoefent, kun je een waterfiets huren en op pad gaan!

Wil je een laatste duik nemen voordat je naar bed gaat?

Boek jouw villa met zwembad in Lloret de Mar!