Golfen in Lloret de Mar

Vraag je je af waar je een balletje kunt slaan in Lloret de Mar? Er zijn verschillende faciliteiten waar je deze sport kunt (her)ontdekken.

Haal het meeste uit een ideale natuurlijke omgeving en aangenaam klimaat om een van de golfbanen die de stad rijk is te bezoeken.

Golf voor iedereen met Pitch & Putt

Pitch & Putt is een golfspel dat minder groot is en minder lang duurt en precisie stimuleert. In plaats van 4,5 uur, duurt dit spel tussen de 2 en 2,5 uur. Het is daarom makkelijker om te beginnen met dit type golf. Deze activiteit kun je gemakkelijk doen met groepen ongeacht leeftijd of golfniveau!

Deze sport, met zijn oorsprong in Ierland, is zeer populair geworden in Catalonië en vooral in Lloret de Mar, dat zelfs tot twee keer toe de finales van de International Pitch & Putt organiseerde. De golfbaan van Lloret de Mar ligt tussen Lloret de Mar en Blanes en staat bekend om zijn kwaliteit.

Met deze faciliteiten kun je een nieuwe manier van golfen ontdekken!

Een fijne buitenactiviteit

Naast de sportvriendelijke kant, zullen spelers ook de kwaliteit van de natuurlijke omgeving zeker waarderen. Een goede manier om nieuwe energie op te doen aan zee dankzij de vlakheid van het terrein, de vele schaduwplekken en de waterelementen.

Lloret de Mar beschikt over meerdere plekken waar je kunt golfen en kunt leren golfen. Clubs organiseren diverse individuele lessen en groepslessen. Het is mogelijk om te spelen met je eigen uitrustig of om deze ter plekke te huren. En na een heerlijk potje golf is het clubterras een perfecte plek om bij te komen!

Ben je op zoek naar een vakantiewoning in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving voor je vakantie in Lloret de Mar?

Boek nu jouw villa met zeezicht!

Waar kun je golfen in Lloret de Mar?

– Pitch & Putt de Lloret de Mar
Adres: Urbanització Papalus, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.03.14
Emailadres: golfpapalus@retemail.com
Website

– PGA Golf de Catalunya
De grootste golfbaan die gelegen is nabij Lloret de Mar. Met 36 holes en 2 banen zal je je er zeker niet vervelen!
Adres: Carretera N-II, km. 701, Caldes de Malavella
Tel.: +34.972.47.25.77
Website

– Club de golf d’Aro
Deze golfclub heeft 27 holes en 2 golfbanen.
Adres: Urbanització Mas Nou S/N, Platja d’Aro
Tel.: +34.972.81.67.27
Website