Hula Hula Bar

Welkom in een mythische bar in Lloret de Mar! De exotische aankleding en geweldige cocktails doen je denken aan Polynesië.

De Hula Hula Bar garandeert een onvergetelijke avond!

Exotische bar in Lloret

De Hula Hula is Polynesische bar in het centrum van Lloret. Kom binnen en reis naar het hart van de Stille oceaan!

Binnen staan er veel tafels, aangekleed in een exotische sfeer. Op het dakterras kun je van de verfrissende avondlucht genieten.

Het is groot genoeg om groepen te ontvangen. Het is daarnaast ook een ideale plek om een vrijgezellenfeest te vieren. Je kunt een privéruimte huren voor georganiseerde, persoonlijke of zakelijke evenementen.

Ongeacht de gelegenheid, deze bar zal iedereen aanspreken: groepen vrienden, koppels of families.

Naast gast-dj’s en een geweldige muzikale ambiance, worden er gedurende het hele jaar thema-avonden georganiseerd. Tijdens het hoogseizoen worden iedere week salsa-avonden gehouden.

Een van de beste cocktailbars in Lloret

De Hula Hula Bar serveert al sinds 1973 de beste cocktails van Lloret de Mar. Ze smaken al net zo lekker als ze eruit zien, en dat tegen een redelijke prijs. Ze worden gemaakt met kwaliteitsvolle producten en zowel met als zonder alcohol. Naast de traditionele mojito, sex on the beach of een shotje tequila, serveren ze ook frisdrank en bier.

Geniet van de comfortabele zitplaatsen binnen of op het terras, terwijl je met vrienden van een drankje geniet. Weet je niet welke cocktail je moet kiezen? Het vriendelijke personeel kan je in je keuze adviseren.

Heb je zin om iets te drinken aan de zee? Boek dan je vakantievilla met uitzicht over de Middellandse zee.

Raadpleeg de huurvilla’s in Lloret de Mar.

Handige informatie:
Adres: Carrer del Carme, 36, Lloret de Mar
Tel. :+34.972.36.41.22
Website
Facebookpagina