Bar Bodega Cristina

Bar Bodega Cristina is een geweldige plek om van een drankje te genieten in Lloret de Mar.

De bar heeft een gevarieerd menu met drankjes en tapas om te delen in een typische Spaanse sfeer.

Een bar met een goede prijs-kwaliteitverhouding in Lloret

Bar Bodega Cristina, een gezellige wijnbar, ligt tegenover het hotel Selvamar. Naast de tafels binnen, kun je ook genieten van het grote overdekte terras.

De sfeer is hier gezellig en aangenaam. Het is een goede plek om iets te drinken met vrienden of als gezin. De klanten zijn ook erg gevarieerd: zowel groepen jongeren, gezinnen, inwoners en toeristen mengen zich in een gemoedelijke sfeer. Er worden ook live sportevenementen uitgezonden op de grote schermen.

Wat is het beste aan Bar Bodega Cristina? De drankjes en tapas zijn van uitstekende kwaliteit. De bar zal met name degenen met een klein vakantiebudget in Lloret de Mar tevreden stellen.

Ga je met een klein budget op vakantie? Vind goedkope accommodatie voor je verblijf in Lloret de Mar tussen meer dan 220 huurwoningen.

Huur een goedkoop huis in Lloret de Mar.

Een wijn- en tapasbar

Een van de voordelen van Bar Bodega Cristina is dat er verschillende internationale gerechten op het menu staan. Ze serveren ook tapas, broodjes en pizza’s. Je kunt ook kiezen voor het vaste menu, een typisch Spaanse formule die verschillende gerechten combineert, zoals vlees + salade + zetmeelrijke voeding. Een geweldige keuze voor een genereuze maar goedkope maaltijd.

Er is ook een ruime keuze aan drankjes. Naast typische drankjes met of zonder alcohol, kun je een zelfgemaakte sangria of een ambachtelijk biertje proeven.

Het is een geweldige plek voor een drankje en een hapje vóór de maaltijd.

Nuttige informatie:

Adres: Av. Dr. Fleming, 1, Lloret de Mar
Tel. : +34 972 369756