Tyly’s

Op een steenworp afstand van het pretpark Sould Park ligt Tyly’s, een ideale bar voor families en vrienden.

En het beste? Je kunt in deze bar ook eten!

Een grote bar, ideaal voor groepen en gezinnen

Tyly’s biedt grote ruimtes binnen en buiten. Het terras is een gezellige ruimte voorzien van meerdere tafels. Binnen is er airconditioning. Het is de ideale plek voor een grote groep vrienden omdat er veel ruimte is. Gezinnen zullen ook de sfeer en de nabijheid van Sould Park waarderen, waar kinderen kunnen spelen.

Ben je op zoek naar een vakantiewoning in Lloret de Mar voor jouw gezinsvakantie? Sould Park,

het pretpark voor kinderen in het thema van het Wilde Westen. Ze kunnen rodeo proberen op een mechanische stier of schieten in de schietgalerij. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders ontspannen op het terras met een drankje of een sportevenement bekijken binnen op het scherm.

Zowel bar als cafetaria

Bij Tyly’s kun je kiezen uit een breed scala aan lokale en internationale drankjes. Naast de traditionele sangria, maakt deze bar in Lloret gevarieerde en kleurrijke cocktails, zoals tequila sunrise, caipirinha en mojito. Er worden ook veel verschillende soorten bier uit heel Europa geserveerd.

En als je een beetje honger hebt, kun je deze honger stillen met tapas zoals vleeswaren en kaasplanken, “patatas bravas” (gebakken aardappelen met aioli en een pittige saus) of gefrituurde inktvis. Er worden ook salades, pizza’s en soepen geserveerd.

Omdat er veel plaats is en een grote selectie aan gerechten en drankjes wordt aangeboden, is deze plek ideaal voor het organiseren van een evenement, zoals een verjaardag. Bovendien blijft het open tot 3.30 uur in de ochtend!

Handige informatie:

Adres: Carrer Oliva, 72, Lloret de Mar
Tel. : +34 972 366576
Facebookpagina