Rob Roy

De Rob Roy is een kruising tussen een bar en een pub. Met een ruime keuze aan drankjes en een gezellige sfeer is het perfect om in Lloret de Mar een drankje te nuttigen!

Een gezellige taverne in het hart van Lloret de Mar

De Rob Roy ligt in het centrum van de stad, op korte loopafstand van de straat waar de meeste nachtclubs van Lloret gevestigd zijn. Het is een zeer internationale bar, die zowel lokale bewoners, toeristen, koppels en groepen jongeren trekt.

Binnen is het stijlvolle interieur vergelijkbaar met die van de Britse pubs. Langs de straat kun je genieten van een klein overdekt terras. In ieder geval, ervaar je altijd een warm welkom en een kindvriendelijke sfeer!

Beleef een onvergetelijke vakantie: huur een villa voor familie of vrienden.

Raadpleeg de huurvilla’s in Lloret de Mar.

Sport of karaokeavonden… Geniet van een onvergetelijke avond in Rob Roy!

De Rob Roy biedt een grote keuze aan drankjes, frisdrank of alcoholische dranken. Cocktails, bieren, wijn of frisdranken… Je wordt verwend door deze ruime keuze!

In deze bar in Lloret de Mar is iedere avond anders! Gedurende het hele jaar worden veel thema-avonden en evenementen georganiseerd. Sportliefhebbers kunnen de vele sportevenementen bekijken die hier live op een groot scherm worden vertoond.

Er worden regelmatig karaokeavonden georganiseerd waar je kunt meezingen met de internationale muziek.

Het is een geweldige plek in Lloret de Mar om je avond te beginnen. De Rob Roy is zelfs geopend tot 02.00 uur. Je zult je mengen met groepen vrienden van verschillende nationaliteiten die hier hun vrijgezellenfeesten komen vieren!

Handige informatie

Adres: Carrer de Ponent, s/n, Lloret de Mar