Het strand van Fenals – Lekker rustig nabij Lloret

Mensen bezoeken dit familiestrand in Lloret de Mar om van de zon te genieten en van de verschillende wateractiviteiten.

Het strand is niet alleen om te zonnebaden!

Een familiestrand in het hart van Lloret

Gelegen in het hart van een geweldige baai, is het strand van Fenals het op een na grootste strand van Lloret de Mar. Je kunt het te voet, met de auto of via openbaar vervoer bereiken en het ligt slechts enkele minuten van het stadscentrum.

Weg van de drukte van Lloret de Mar, is het geschikt voor gezinnen. Het is rustig en een aangename plek om te zwemmen. Het is ook makkelijker om hier in de zomer een plekje voor je handdoek te vinden, dan op het grote strand in de stad. Het wordt overigens wel aangeraden om tijdens het hoogseizoen vroeg te komen.

Het strand van Fenals

Er staan veel sportactiviteiten tot je beschikking

In de zomer zijn er sportfaciliteiten beschikbaar voor vakantiegangers, naast de vele andere voorzieningen (douches en toiletten, parasol- en ligbedverhuur).Wanneer je als gezin komt, is het goed te weten dat er een miniclub voor kinderen is, die verschillende evenementen en activiteiten organiseert. Vergeet niet de “chiringuito” voor een verfrissend drankje of een snack.

Als je op zoek bent naar een goede plek om te eten aan het strand van Fenals, dan zal het restaurant Planiol aan je verwachtingen voldoen.

Sportieve vakantiegangers kunnen alles uit de verschillende watergeoriënteerde activiteiten halen, zoals:

– Parasailen
– Jetskiën
– Waterskiën
– Kajakken

Vanaf dit strand kun je ook deelnemen aan een van de 5 beste zee-excursies van Lloret de Mar.

Boek jouw accommodatie aan het strand en kies uit meer dan 150 huurvilla’s in Lloret de Mar.

Vind jouw droom vakantievilla in Lloret de Mar vandaag!

Hoe kom je bij het strand van Fenals?

– Met het openbaar vervoer: de intercity-bus brengt je er naartoe.

– Met de auto: neem de hoofdweg die van Blanes naar Tossa gaat. Parkeren is gratis aan de boulevard, waar tevens parkeerplaatsen voor gehandicapten zijn.

– Het strand kan ook lopend bereikt worden vanuit Lloret de Mar, door langs de kust te wandelen. Het is ongeveer 10 minuten lopen.