Cala Boadella Strand in Lloret aan de Costa Brava

La Cala Boadella is een oase van rust in Lloret de Mar, zelfs tijdens het hoogseizoen.

Wil je even afstand nemen van het drukke nachtleven en de grote stranden van de Costa Brava? Dan is dit de plek voor jou!

Half-baai, half-strand

Ten zuiden van het strand in Fenals, ligt Cala Boadella halverwege tussen een strand en een baai. Het is geïsoleerd van de stad door een dik dennenbos en wordt niet vaak door toeristen bezocht, aangezien het minder toegankelijk is dan de andere stranden van Lloret de Mar. Om er te komen moet je een nauw en steil pad van 200 meter volgen, voordat je dit paradijs bereikt.

Het is moeilijk om de charme van deze baai in Lloret de Mar te weerstaan. Met haar 250 meter aan fijn goudkleurig zand, afgeschermd van de wind door de klif en weelderige begroeiing, uitlopend in de kristalheldere zee, is dit een van de meest prachtige stranden van de Costa Brava.

Geniet in alle rust van de zon

Over het algemeen komen mensen hier meestal om te zonnen en te zwemmen. Je zult het op prijs stellen dat er douches zijn, alsook een “chiringuito” (strandcafé) voor versnaperingen in de zomer. Het meest noordelijke gedeelte van het strand wordt voornamelijk door naturisten bezocht.

Een rustgevende ambiance en een betoverende sfeer; het komt hier allemaal samen op Cala Boadella, wat het een van de beste stranden in Lloret de Mar maakt.

Wil je genieten van een onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee?

Huur nu jouw villa in Lloret de Mar!

Hoe kom je bij Cala Boadella?

– Het strand is toegankelijk met de auto vanuit Lloret de Mar (ongeveer 5 minuten) door de borden Blanes te volgen, dan Santa Clotilde Tuinen en Cala Boadella. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar langs de weg voor de baai.

– Lopend vanuit Lloret de Mar doe je er ongeveer 30 tot 40 minuten over

– Tijdens de zomer kun je er met een klein toeristentreintje komen (Turistic Carrilet). Pak de trein op de doorgaande weg in Lloret de Mar (Paseo Maritimo), deze brengt je helemaal tot de Santa Clotilde tuinen.