Cala Banys Bar – Absolute Top Locatie in Lloret de Mar

Cala Banys is een klein stukje paradijs aan de Spaanse kust.

Dit ongerepte strand in de buurt van Lloret de Mar, is ideaal om te gaan vissen en perfect voor vakantiegangers die de menigte willen ontlopen.

Een romantische baai

Dit is het soort van kleine hemelse baai die vakantiegangers naar de Costa Brava trekt. Cala Banys is een plek die je simpelweg niet mag missen, op slechts een paar minuten van Lloret de Mar, maar ver genoeg van de drukte. Tussen het feesten door kun je op een stille locatie van de zon genieten.

Gelegen tussen de stranden van Fenals en Lloret, kun je Cala Banys te voet bereiken vanuit het centrum van de stad, al wandelend langs de kust. Ontdek deze baai van ongeveer 50 meter lengte achter een dik pijnboombos en een kasteel wat uit een Walt Disney sprookje lijkt te komen.

Deze wilde en rotsachtige plek is de meest romantische plek voor koppels om een dagje aan het strand door te brengen! Aan het eind van de dag kun je vanaf het terras, met uitzicht op zee, van een drankje genieten in Bar Cala Banys. Wanneer je de trap aan de zuidkant neemt, bereik je het uitkijkpunt dat opgedragen is aan de schilder Joan Llaverias, van waar je een adembenemend uitzicht over de Middellandse zee hebt.

Geniet van een romantisch moment in Lloret de Mar

Een paradijs om te vissen en te duiken

Aangezien er geen zand is, wordt het niet echt aangeraden om hier te zonnen. Cala Banys is absoluut wel een van de beste plekken in Lloret de Mar om te gaan vissen en snorkelen. Je vindt er een grote verscheidenheid aan rotsvissen, zee-egels en over het algemeen zeer bijzondere onderwaterflora en -fauna.

Cala Banys

Wil je nog even een laatste keer zwemmen? Kies dan een villa met zwembad in Lloret de Mar.

Boek jouw villa nu!

Hoe kom je in Cala Banys?

– Het strand is toegankelijk met de auto vanuit Lloret de Mar (ongeveer 5 minuten) als je via Castell de Sant Joan gaat. Meteen boven de baai kun je een parkeerplaats vinden.

– Lopend vanuit Lloret de Mar, kun je in ongeveer 15 minuten Cala Banys bereiken.